Serdar Turgut bu üçlüye taktı!

Serdar Turgut NTV'deki Yazıişleri'ni hedef almış ve Cabas-Çakır ikilisi için için ağır ifadeler kullanıyor. Ayşenur Aslan'a da kızıyor.

"Medyadaki yeteneksizler biran önce temizlenmeli" diyor Serdar Turgut. Mirgün Cabas ile Ruşen Çakır'ın Yazıişleri için, "şey" ifadesini kullanan Turgut, yazısı ekrana taşınan yazarlardan ve işlenen konulardan bir hayli rahatsız.

Akşam yazarı, kendince "yeteneksiz" bulduğu yazarların listesini yaptığını da okurlarıyla paylaşıyor ve bu yazıyı yazma gerekçesini şu sözlerle açıklıyor:

"Kendim için kavga verirken belki de arada entelektüel kara deliğine düşmek üzere olan NTV'yi de hiçlikten kurtarırım diye de umuyorum."

Bununla da yetinmiyor Akşam yazarı, Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın sunduğu Yazıişleri'nin yasaklanmasını istiyor ve sözü bir başka medya programına, CNN Türk'teki Medya Mahallesi'ne getiriyor:

" Hala ayakta olmalarının sadece bir tek nedeni var, aynı saatte karşılarına CNNTURK tarafından çıkarılan medya programı, onların yazı işlerinden çok daha kötü. Ayşegül Arslan Hanım evdeki işlerini yarıda bırakıp aceleyle stüdyoya uğrayıp zoraki program yapıyormuş gibi duruyor.
Verdiği zarar da sadece kendisine değil rakip kanaldaki bir buçuk insanın sanki iyilermiş gibi, iyi gibi algılanmalarına neden oluyor.
O nedenle Ayşegül Arslan'ın da suçu büyük. Medyadaki kalitesizliğe, seviyesizliğe katkıda bulunuyor."

Anlaşılan o ki, Serdar Turgut bu iki programın peşini bırakmayacak. Pazartesi haftanın ilk günü. Bakalım Ayşenur Aslan'la, Ruşen Çakır ve Mirgün Cabas ikilisi Serdar Turgut'a nasıl bir cevap verecek.