Sen neye inanırsın 'Ergenekon yandaşı!'

Ahmet Kekeç, Ertuğrul Ökök'e öyle böyle çakmadı... Sözünü sakınmadı bu kez ağır girdi...

GAZETECİLER.COM - Star yazarı Ahmet Kekeç bugünkü yazısında Ertuğrul Özkök'e çaktı... Öyle ağırdan da almadı, ağır bir dille vurdu... Yazısının manşetini "Sen neyi ciddiye alırsın Ergenekon yandaşı?" diye attı ve bakın neler yazdı; 

Şöyle yazıyor Kekeç; 

"Utanmasa, Bülent Arınç’a suikast iddiasının “çakma” olduğunu yazacak. Esasında yazıyor... Hiç de utanmıyor... İşin içinde, kendince birtakım “karanlık” noktalar bulmuş.

Bir deneyimli özel harpçi, elinde adres, öyle şallak mallak olay mahallinde dolaşır mıymış? Bu nasıl gafletmiş? Hatta, bu ne salaklıkmış... İşin içinde ya “bilmediğimiz bir hesaplaşma” varmış, ya da konu “birileri” tarafından abartılıyormuş. "

AMİRAL GEMİSİ KAPTANI

"Kendisini “amiral gemisinin kaptanı” olarak pazarlayan arkadaş, konuyla ilgili yazısında, olaydan duyduğu endişeyi dile getirdikten sonra, “Bir sokağın numarasını ve adını akıllarında tutamayıp kâğıda yazacak kadar becerisi olmayan insanlar, resmi istihbarat görevi yapabilir mi?” diye soruyordu.

(....)

Islak imzalara, “kafes” eylem planlarına, andıçlara, lahikalara, yer altına gizlenen silah ve mühimmata inanmazlar... Polisin provokasyonudur. 
Peki sen neye inanırsın birader?
Neyi ciddiye alırsın?