Seksi yıldızdan Özkök'e bekaret açıklaması

"Theron: Bakireyim" başlığı ve Chalize Theron'la yanyana fotoğrafına yer veren Özkök köşesinin anonsunda bakın neler yazdı...

GAZETECİLER.COM - Ertuğrul Özkök, yazısının içeriği kadar, birinci sayfada okurun dikkatini çekecen anonslar kaleme alması ile de diğer meslektaşlarının arasından sıyrılmayı başarıyor.

Bugün de öyle yapmış. "Theron: Bakireyim" başlığı ve Chalize Theron'la yanyana fotoğrafına yer veren Özkök köşesinin anonsunda bakın neler yazdı:

MAGAZİN GAZETECİLERİNİ
ÇATLATACAK MANŞET

Davos'tan magazin gazetecilerini çatlatacak bir manşetle geliyorum. Ünlü oyuncu Charlize Theron önceki akşam, Davos'un Kirscher Müzesi'nde ünlü konukların önünde konuştu ve dedi ki: "Ben bakireyim"


Güzel kadın konuşurken kürsünün kenarında onu dinleyenler arasında Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent ile New York Times gazetesinin sahibi Arthur Sulzberger de vardı.

"EVET BEN BAKİREYİM"

Salon da önce bir şaşkınlık oldu. İnsanlar birbirlerine baktı ve güldü. Onlar gülerken Theron, "Şaşırdınız değil mi, evet ben bakireyim" dedi ve bakın nasıl devam etti.


Siz de merak ettiniz değil mi? Biz de güzel sinema oyuncusu Charlize Theron'un neden "ben bakireyim" dediğini merak ettik ve yazısını okuduk Özkök'ün.

Buyrun bakalım güzel yıldız neden Davos'ta böyle bir açıklama yapmış?

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın