Sedat Tunalı'dan Yılmaz Özdil'e 'birkaç soru'

İnternetSpor yazarı Sedat Tunalı Sözcü yazarı Özdil'in 2006 yılında yazdığı yazıyı anımsatıp, dün oynana Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili bir dizi soru kaleme aldı.

İnternetSpor yazarı Sedat Tunalı bugün köşesinde "Yılmaz Özdil'e birkaç soru" başlıklı bir yazı kaleme aldı ve Sözcü yazarı Özdil'in 2006 yılında yazdığı yazıyı anımsatıp, dün oynana Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili bir dizi soru kaleme aldı.

"Bir zamanlar gazete patronu ve siyasi parti lideri Cem Uzan’ın sağ kolu olarak sadakatle kendisine hizmet eden ve kısa cümlelerle geneli tüm boyutlarıyla anlatma kabiliyetiyle biz gazeteciler üzerinde de okurlar üzerinde olduğu gibi saygı ve sevgi uyandıran bugünün Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’e birkaç sorumuz var." cümleleri ile başlayan yazısında Tunalı, şöyle devam etti:

Bayram değil seyran değil eniştem neden cilveleşti diye sormayın, Türklerden başka kimsenin iplemediği Fener-G.saray derbisi oynandı ve ben bu maç özelinde Yılmaz Özdil imzalı o harika yazıyı hatırladım.

2006 yılı. Sabah gazetesi. Yılmaz Özdil Dünya ölçeğindeki “büyük derbi”leri konu alan harika bir yazı yazdı. Sosyolojisi mükemmel bir yazıydı.

Tunalı'nın yazısının devamını ve Özdil'e yönelttiği soruları okumak için buraya tıklayın...