Schumacher TRT spikerine ne yanıt verdi? (VİDEO)

Michael Schumacher'le röportaj yapan TRT spikeri Dilara Gönder'in sorusuna efsane pilot ne yanıt verdi?

GAZETECİLER.COM - Türkiye Grand Prix'si öncesinde en ilgi çekici olay TRT'nin Formula 1 sunucusu Dilara Gönder'in efsane pilot Michael Schumacher ile yaptığı röportaj oldu.

Röportajda Dilara Gönder, Formula 1 tarihinin en başarılı pilotu Michael Schumacher'e 2006 yılında Monako Grand Prix'si Rascasse virajında yaşanan olayla ilgili bir soru sormak istedi.

Ancak Alman pilot orada kendisinin değil eski takım arkadaşı Felipe Massa'nın olduğunu söyledi.

GÖNDER SCHUMACHER'İN ELİNDEN UCUZ KURTULDU

Michael Schumacher'in bu olay ile ilgili konuşmak istemediği biliniyor. F1'i yakından takip edenlere göre Aslında Dilara Gönder Schumacher'in elinden ucuz kurtulmuş... Çünkü Schumacher bu tür soruları soran muhabirlere oldukça kızıyor.

OLAYLARIN ARDINDAN GAZETECİLERE SERT ÇIKMIŞTI

Schumacher 2006 yılında yaşanan olayların ardından basın toplantısında kendini savunup, yaşananların gerçek bir pilot hatası olduğunu söylemişti.

Schumacher, gazetecilerin soruları karşısında, "İnanmak istiyorsanız bu size kalmış. İstemiyorsanız, peki, burası içinde yaşadığımız dünya..." demişti.

Bir gazetecinin, hile yapıp yapmadığı yönündeki sorusuna tepki gösteren Alman pilot, "Bu kadar kötü bir soruyu bana niçin soruyorsunuz bilmiyorum. Monaco'da araç kullanmak zorunda kalmış olsaydınız, bu soruyu sormazdınız" cevabını vermişti.

Renault patronu Briatore ise Schumacher'in kasıtlı olarak virajda kaldığını ileri sürmüştü.


İŞTE O RÖPORTAJ:

 

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları