Şamil Tayyar hükümeti boykot edecek

Şamil Tayyar dün 'Hükümeti boykot ediyorum' demişti. Peki Tayyar bunu nasıl yapacak? Bakkal değil ki alış verişi kesip boykot etsin...

GAZETECİLER.COM

Şamil Tayyar dün 'Hükümeti boykot ediyorum' diye yazmıştı. Peki Tayyar bunu nasıl yapacak? Bakkal değil ki alış verişi kesip boykot etsin. İşte Şamil Tayyar'ın boykot

Sizi halka şikayet ederim

Tavsiyem şu: Hükümet yeni bir TCK komisyonu kursun. Düzenlemeyi hararetle savunan Cemil Çiçek’ten daha iyisini bulamayacakları için komisyon başkanlığını en çok hak edendir. Arzu ederse eski müsteşarı Fahri Kasırga’yı yanına alabilir.

Haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması, özel hayatın ve soruşturmanın gizliliğini ihlal ile ilgili düzenleme yapmak, uzmanlık ister. Bu alanda temayüz etmiş önemli isimler var, onları sürece dahil edebilirler.

Mesela; YARSAV’ın eski başkanı Savcı Ömer Faruk Eminağaoğlu ve Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Osman Kaçmaz...

Uzman oldukları gibi bu dertlerden muzdaripler...

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’na operasyon düzenleyen Ankara 1. Sulh Ceza Hakimi Hayri Keskin de bu komisyona yakışır. Bir defa konuya vakıftır.

Albay Dursun Çiçek’i unutmamak gerekir. Herhalde iş bilirliğine kimsenin itirazı olmaz.

Ya Ali Çakır? Ergenekon sürecinde sayısız iddianameye imza atmış, yukarıdaki suçlarla mücadelede efsane yaratmış, TCK’nın dokusuna nüfuz etmiş ve mevkutelerin canına okumuş bir savcı unutulur mu? Elbette, hayır.

Eh, bu işin bir de iletişim, tanıtım ayağı var. TRT’de Medya Müfettişi Programı’na çıkıp hep birlikte anlatırlar. Reytingi sıfır mıfır ama orda da iyi çocuklar var.

Çok sıkıştınız, Ahmet Hakan ne güne duruyor? Bir telefon, birader devreye girer.

Ya sen?

Ben almayım. Uzmanların yanında lafım olmaz. Ama şunu söyleyeyim, bu kanunu bu şekilde çıkartın, kalemi kağıdı bırakır, il il dolaşır, sizi halka şikayet ederim.

Derim ki; bizi susturdular...