Salih Tuna: 'Ya adam olun ya da zırtlak zırtlak ağlaşmayın'

“Sonradan İslamcı olmuş iktidar devşirmesi köşe yazarları” kim; listesi mi var elinizde, açıklayın bakalım.

GAZETECİLER.COM - Yeni Şafak yazarı Salih Tuna bugün köşesinde muhalif medyanın kalemleri için sert bir yazı kaleme aldı.

"Cemaat'in Can Dündar üzerinden paralelleştirdiği Cumhuriyet", "Aydın Doğan'ın bilumum adamları ve paralelciler ve paralelcilerin Sözcü'sü", "malum medya" gibi sıfatlar kullanan Tuna, "Ya adam olun ya da zırtlak zırtlak ağlaşmayın" diye yazdı.

İşte o yazıdan dikkat çeken bir bölüm:

ABD'NİN KARA KUVVETLERİ PYD

Bir süredir ABD'nin, Türkiye'ye PKK operasyonlarını durdur dediğini herkes biliyor.

Nihayetinde PKK, ABD'nin kara kuvvetlerimiz” dediği PYD'nin bağlı olduğu örgüt değil mi?

ABD'ye rağmen operasyonlara devam eden Türkiye'ye muhtemelen DEAŞ üzerinden güçlü bir mesaj verildi.


DEAŞ zaten ABD'nin Ortadoğu'da her kapıyı açan maymuncuğu…

Bir yere önce DEAŞ giriyor sonra bakıyorsunuz hooop ABD'nin “kara kuvvetleri” o alandan DEAŞ'ı sürüp kendisi yerleşiyor.

SONRADAN İSLAMCI OLMUŞ KÖŞE YAZARLARI LİSTESİ VAR MI?

Bütün bu hakikatleri medyada dillendiren kimi köşe yazarları malum medyanın tetikçileri tarafından itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

PKK terörüne sınırsız tolerans tanıdıklarını ortaya koydukları, kimi acayip ilişkilerini sorguladıkları için adeta deliriyorlar.

En az delirenleri de, “İktidar devşirmesi olmuş, İslamcılardan çok İslamcılık yapan şebelekler” diye hakaretler yağdırıyorlar.

Sonradan İslamcı olmuş iktidar devşirmesi köşe yazarları” kim; listesi mi var elinizde, açıklayın bakalım.

Muhalefet tarafından devşirilen
, istikbarın veya müstekbirlerin gözdesi haline gelen itirafçı İslamcıların adını yazsam bu köşeciğe sığmaz.

O MAFYA LİDERİ 20 GÜN ÖNCE EVİNİZDE NE YAPIYORDU

Siz, “Sırtını devlete dayayan mafya liderinin 'teröre hayır' mitingi yapıp, 'oluk oluk kan akacak' dediği ülkede Ankara Tren Garı mitingi kana bulandı” derseniz, birileri de çıkar size, “o mafya lideri 20 gün önce evinizde ne yapıyordu, neler konuştunuz” diye sorar.

Siz, “İç savaşı tartışabiliriz” diyen parti sözcüsünün, “İç savaşı Cizre'den başlattık” diyen belediye başkanının olduğu partiye sabah akşam yandaşlık yapar, parlatmak için kırk takla atarsanız, ve televizyon ekranlarınızda (Halk TV) “Genelkurmay'dan hain operasyon” şeklinde KJ çekerseniz birileri de çıkar size, “terörü destekliyorsunuz” der.

YA ADAM OLUN YA DA...

Mehmetçiğin kelle koltukta savaştığı, şehit düştüğü operasyonları bir partiye veya şahsa indirgeyerek arkasındaki toplumsal desteği bölerseniz birileri de size “bozgunculuk yapıyorsunuz” der.

Ya adam olun ya da zırtlak zırtlak ağlaşmayın.