Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın

Sabah Gazetesi yazarı Salih Tuna, 'Bu silaha yenildin mi kazanamazsın' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Salih Tuna'nın yazısı:

Orda burda televizyonlarda "İsrail'in savaşı bölgeye yaymayı amaçladığından" sıklıkla dem vuruluyor. İsrail sanki Gazze'de savaşıyormuş da sırayı bölgeye getirecekmiş gibi.
Ortada savaş falan yok, korkunç bir soykırım var sadece.
Gazze'de "güvenli bölge" olarak gösterdiği yerlere sığınan çoğu kadın ve çocuğun çadırlarını bombalarla yakmanın, savunmasız sivil halkı soykırımdan geçirmenin neresi savaş?
Nazilerin, Bergen-Belsen veya Treblinka veya Auschwitz'de Yahudilerle savaştığını söylemek ne kadar doğruysa, İsrail'in Gazze'de savaştığı da o kadar doğrudur.
Gazze bugün koskoca "toplama kampının" adı değil midir?

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın