Şafak öğretmen canlı yayında herkesi ağlattı!

5N 1K Şafak öğretmenin sarsıcı dramıyla ekranlardaydı. Cüneyt Özdemir'in gözyaşlarını tutmakta çok zorlandığı program izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

GAZETECİLER.COM
Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N 1K sarsıcı bir insanlık dramını ekrana taşıdı. Kanserle yaşam mücadelesi veren Şafak öğretmenin dramını gündeme getiren Özdemir canlı yayında göz yaşlarını tutmakta çok zorlandı.

Kanser hastası olan ve çok zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışan öğretmen Şafak Bay'ın dramı dün gece sadece izleyenleri değil programın sunucusu Cüneyt Özdemir'i de sarstı. Özdemir, ekranda ağlamamak için kendini zorlamasına rağmen gözlerinin dolmasına engel olamadı.

Şafak öğretmen tedavisini sürdürecek bir doktor bulamadığını söylerken, başvurduğu doktorların hiç umut görmedikleri için tedavisine yardımcı olmadıklarını ifade etti. 'Atamaması Yapılmamış Öğretmenler Platformu'nun da kurucusu olan Şafak Bay hem kanserle mücadeleye hem de meslektaşlarının ataması için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

İşte o anlar:

Şafak öğretmenin yaşadıklarını ve kanserle mücadelesini anlattığı program izleyenlere duygusal anlar yaşatırken, Özdemir programdan sonra Twitter'da şunları yazdı:

* Bu ülkenin paragöz Onkologları kadar bu onurlu adamı yalnız bırakmayacak şerefli onkologlara da ihtiyacı var.Orada sesimi duyan kimse var mı?

* Bugün de canlı yayında kendimi tutup ağlamadıysam bir daha ağlamam sanırım. Kanser karşısında Şafak Bay kadar onurlu bir direniş görmedim