Sadri Şener'den TRT'ye canlı yayında soğuk duş!

TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına konuk olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, öyle bir cümle sarf etti ki stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

GAZETECİLER.COM
Süper Final maçları ve şike tartışmaları eşliğinde hararetli günler yaşayan futbol programları sayısız kavgaya sahne olurken gecenin bombası TRT'de yaşandı. Stadyum programına telefonla katılan Sadri Şener canlı yayında öyle sözler söyle ki stüdyodakiler dondu kaldı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olmasının ardından Sunucu Ersin Düzen'in 'Geçmiş olsun, üzgünsünüz, maç sırasında yaşananlar sizi bir hayli üzmüş, biz de üzüldük' demesi üzerine söze giren TS Kulübü Başkanı Şener, 'Üzülmemişsinizdir, Fenerbahçe kazandı. Sevinmişsinizdir' diyerek telefonu kapattı.

Bu diyalog sonrasında başta sunucu Ersin Düzen olmak üzere, yorumcular Hakan Ünsal ve Cem Dizdar ne diyeceğini bilemedi. Hakan Ünsal "ne alaka" diye mırıldanırken Ersin Düzen ise Şener'in ardından "Sayın Başkan böyle son anda son saniyede..." demekle yetinde. Canlı yayında yaşanan kriz rejinin jet hızıyla bir başka bağlantıyı devreye sokmasıyla aşıldı. Programda sonradan bağlanan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener'in "Gocunduğunuza göre herhalde bir şey var" demesiyle iyice tırmanan gerilim geceye damga vurdu...