Sabah 'tsunami'den etkilenmeyecek!

Bugünlerde medyada bir değişim söylentisidir aldı başını gidiyor. Erdal Şafak'da bu söylentiyi doğruluyor ancak Sabah'ı işin dışında tutuyor!

Önce Serdar Tugut ve Ertuğrul Özkök yazmışlardı. Bugün Erdal Şafak da medyada bir değişim süreci başladığını doğruladı... 

"Dünyadaki ama özellikle ve öncelikle Türkiye'deki dipten gelen değişim dalgalarından ilk ağızda medya sektörü etkilenecek." diyen Şafak "sadece çok az gazete bu kaçınılmaz felakketen sıyrılabilecek" dedi. Yani Şafak'a göre Sabah bu değişimden asla etkilenmeyecek!

(...) Size güvence vermek isterim. Gazeteniz SABAH, sözünü ettiğimiz iki tehlikenin de tamamen dışında.
Tam tersine, orta vadeli planlarını bu "Doğal" felaketler sonrası doğacak yeni düzenin, yeni dengelerin merkezinde yer almak amacına göre hazırlıyor.
Üstelik stratejilerini sadece Türkiye'yle sınırlı tutmuyor, tam tersine küresel çapta bir oyunun koşullarına göre hazırlıyor. Küresel oyuncu olabilmek için.
Bu satırlar size bilmece gibi gelebilir. Önümüzdeki haftalarda "SABAH'tan Mektup"ta açacağım.
Ama şundan emin olmanızı isterim: Yeni koşullarda, yeni dengelerde ve yeni düzende SABAH medya sektöründe Türkiye'nin en güçlü, en güvenilir ve en saygın isimlerinden biri olacak. Hatta -lütfen sözüme inanın, şaka yapmıyorumevet, hatta o saydığımız kriterlerin hepsinde ilk sırada sayılacak.