Sabah 2009'da ne kadar başarılıydı?

Sabah gazetesinin tepe ismi Erdal Şafak bugün köşesinde gazetesinin 2009 hesabını vermiş. Şafak 2009 yılı performansı için iddialı ve memnun bir tablo çizmiş.

GAZETECİLER.COM

Sabah gazetesinin tepe ismi Erdal Şafak bugün köşesinde gazetesinin 2009 hesabını vermiş.  Şafak 2009 yılı performansı için iddialı ve memnun bir tablo çizmiş. 

"Arkadaşlarım maaşlarının düzenli olarak ayın ilk günü hesaplarına yatırılmasının, hatta bayramlarda erken ödeme yapılmasının rahatlığıyla ve moraliyle çalıştı. Bu moral ürüne de olumlu olarak yansıdı tabii. SABAH yıl boyunca magazinden spora, siyasetten ekonomiye kadar yaşamın tüm alanlarında özel haberleri, dizileri, araştırmaları ve röportajlarıyla bir yıldız gibi parladı. Övünmek için değil, Sezar'ın hakkını Sezar'a teslim etmek için söylemek zorundayım:

SABAH bu yıl Türk basınının en dinamik, en formda gazetesi oldu. Gurur duyduğum iki gerçeği daha sizlerle paylaşayım:

1- SABAH ekonomik krize rağmen bu yıl hiç ama hiç kadro daraltmasına gitmedi. Tam tersine yeni hamlelerimiz için ailemizi daha da büyüttük.

2- SABAH tüm meslektaşlarımın çalışmak istedikleri medya kuruluşlarının ilk sırasında yer aldı. Bir başka deyişle,SABAH, diğer kuruluşlarda görev yapan meslektaşlarımın hayallerindeki gazete haline geldi.

Bu çizgimizi, bu başarımızı ve bu parlak tabloyu 2010'da daha da pekiştireceğimizi söylememe gerek var mı? Sağlıklı ve mutlu bir hafta ve iyi bir yıl dileğimle..."