Saba Tümer'in cep telefonu da kahkaha atıyor

Ahmet Hakan CNN Türk'te bir canlı yayından bir diğerine geçerek ekrana kamp kurdu adeta. Hakan Tarafsız Bölge'yi kapattı ve Saba Tümer'e konuk oldu.

GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan CNN Türk'te bir canlı yayından bir diğerine geçerek ekrana kamp kurdu adeta. Hakan, hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'yi kapattıktan sonra yan stüdyoya geçti ve Saba Tümer'e konuk oldu.

Hakan'ın Saba Tümer'e konuk olmasının bir diğer ilginç yanı da meşhur kahkaha eleştirisiydi. Hakan geçtiğimiz hafta kaleme aldığı yazıda Saba Tümer'in kahkahasına tahammül edemediğini söylemişti. Program bu yanıyla da ilginç bir karşılaşmaya vesile oldu.

Saba Tümer: Ahmet ne zaman yakama yapışacaksın. Zaten sen yakama yapış diye gömlek giydim.

Ahmet Hakan: Henüz  yakana yapışacak kadar kahkaha atmadın.

Saba Tümer: Nedir peki bunun dozajı?

Ahmet Hakan: Kimisi hoşnut kimisi değil. Ben hoşlanmayanlardanım.

[page_end]

SABA'NIN TELEFONUNUN MELODİSİ KENDİ KAHKAHASIYMIŞ!

Saba Tümer: Ay benim telefonumun melodisinde de benim kahkaham çalıyo biliyor musun? Ben teknoloji özürlü olduğum için değiştiremedim de. Bir haftadır telefonu sessiz almak zorunda kaldım.

Ahmet Hakan: Yani telefonun çaldığında senin kahkahan mı çalıyor?

Saba Tümer: Evet

Ahmet Hakan: Deneyelim mi?

Saba Tümer: Deneyelim



Uzun uğraşlar sonrası denediler ve Saba Tümer'in kahkahasının mekanik olarak hiç de çekilir gibi olmadığını gören Hakan konuyu acilen değiştirme arayışına girdi.

Ahmet Hakan: Ben seninle ilgili o yazıya çok tepki aldım. Çoğu da benim gibi düşünormuş.

Saba Tümer: Twitter nasıl gidiyor.

Ahmet Hakan: Artık eskisi kadar zaman ayıramıyorum. Çok kalabalıklaştı. Eskiden biz bizeydik.

Saba Tümer: Sen bir de gazetecinin yalnız olması gerektiğini söylüyorsun değil mi?

Ahmet Hakan: Aslında gazetecilerden çok köşe yazarları için söylemiştim onu. Köşe yazarlarının eş dost sayısı artarsa eleştiri gücü zayıflar. Sanatçı, yazar, medya camiasından ne kadar çok dost edinirsen o kadar az eleştiri şansı kalıyor. Bu nedenle köşe yazarı biraz yalnız kalmayı göze almalı. Aslında bu işin ölçüsü tahammül olmalı tabii.

ÖZKÖK VE AHMET HAKAN'IN DOSTLUĞU NASIL GİDİYOR?

Saba Tümer: Ertuğrul Özkök'le arkadaşlığın nasıl gidiyor?

Ahmet Hakan: Özkök'le dostluğumuz sürüyor. Her gün telefonda da konuşuruz. Ertuğrul Özkök'ü severim. Hayatı coşkuyla yaşayan, farklı açılardan bakan bir arkadaşımdır.

Saba Tümer: Neden Nişantaşı?

Ahmet Hakan: Ben 11 yıl önce taşındım ve o zamanlar daha mahalle havası vardı. Sonra gelişti ve şimdiki halini aldı, bir sembole dönüştü. Ama ben Hürriyet'te geçtikten sonra taşındım sananlar da eleştiri yaptılar.