Ruhat Mengi, Star'dan kime çaktı?

Bu şahıs Star gazetesindeki köşesinden beni, hem de yazısının başlığında ismimle "Ergenekon sempatizanıdır" diyerek

GAZETECİLER.COM

İkisinin de çalıştığı medya kurumunun adı STAR. Ama bu STAR "parçalanmış" olduğu için biri (TV) hükümete çakıyor, diğeri (Gazete) hükümete çakana. Çakıyor.

Bu iki kişiden biri Star TV'de program yapan Ruhat Mengi. Diğeriyse Star gazetesinden bir yazar. Mengi köşesinde yazarın adını vermiyor.

Ancak dün Star gazetesinde başlıklı yazıyı yazan yazar Hikmet Genç'ti.

Ruhat Mengi adını vermediği ama dava açacağını söylediği Star yazarı Hikmet Genç için bakın neler yazıyor:
 

Yalancı ihbarcılar cenneti!

Hayatımda hiçbir yazısını okumuş değilim, kendisini tanımam bilmem ama bu şahıs STAR gazetesindeki köşesinden beni, hem de yazısının başlığında ismimle "Ergenekon sempatizanıdır" diyerek aklınca ihbar ediyor. Ya da "zemin hazırlıyor"...

Yazısının içinde olanca saygısızlığıyla sanki böyle bir hakka sahipmiş gibi (benzerlerinin sıkça başvurduğu bir yöntemle) benden ilk ismimle "Ruhat şöyle demiş, böyle demiş" diye söz ediyor.

Terör örgütünün son karakol baskınının ertesinde yazdığım ve hükümete de, TSK'ya da "zaman kaybı, karakollarda yeterli önlemleri almamak" gibi konularda yönelttiğim eleştirileri (ki çoğunu her karakol baskını sonrasında tekrarlamışımdır) alıyor, kendince "Tam da şehit kanına ihtiyaç vardı. 'Yargı bağımsızlığı elden gidiyor' martavalıyla daha fazla idare edemezsiniz çünkü" gibi acımasız, anlamsız, provokatif anlamlar yüklüyor ve sonunda buyrun size "Ergenekon sempatizanı" yazı.

Ruhat Hanım'ın yazısının tamamını