Rıdvan'dan Oylum'a canlıda gol

Usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Habertürk sunucusu Oylum Talu'yla canlı yayında gol attı.

GAZETECİLER.COM - Oylum Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" adlı programın konuğu usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'di.

"TOPU HİSSETMEM LAZIM"

Usta yorumcuyla futbol ve özel hayata dair birçok konuyu konuşan Talu, stüdyoya bir futbol topu aldığını ve Rıdvan'la beraber oynamak istediğini söyledi.

Sporla arası hiç iyi olmadığı bilinen güzel sunucu topu eline alır almaz bir basketbol oyuncusu gibi sektirince araya hemen Rıdvan Dilmen girdi.

Dilmen; "Yalnız basketbol oynamıyorsunuz. Topu bir yere koyalım" dedi ve herkes bir anda kahkaha atmaya başladı. Talu; "Topu öncelikle hissetmem lazım, bu konuda karacahilim" dedi.

"İNSAN ÖNCEDEN HAZIRLAR HOCAM"

Rıdvan kaleye geçerken Oylum Talu'da karşı taraftan gol atmaya çalıştı. Topa "Nasıl, ayağımın neresiyle vuracağım"? şeklinde sorular soran Talu, ayağının üstüyle Rıdvan'ın olduğu kaleye doğru topu gönderdi.

Sıra Rıdvan Dilmen'e geldi. Usta yorumcunun ayağının içiyle yaptığı plaseyi tutamayan Talu'nun, ağzı bir karış açıkta kaldı.

Yediği golün ardından Rıdvan Dilmen'i tebrik etti. Daha sonra ikilinin arasında geçen diyaloglar ekran başındaki izleyicileri bir hayli güldürdü.

[photos]

İşte o güldüren diyaloglar..

Talu: Ben kurtaramadım ama..

Rıdvan: Yokkk yokk, bir şey olmaz. Ama kurtardınız sonuçta

Talu: Ayağıma çarptı ne yapacağımı bilemedim. Ama insan önceden hazırlar canım. Aaaa!

CANLI YAYINDA GOL GÖRÜNTÜSÜ