Reyting denilen tek dişi kalmış canavar

Magazin alemi "ne dedin sen, ne dedin sen, çattt!" tokatını hatırlar. İşte o tokatın reyting yönünü Arto anlattı.

GAZETECİLER.COM / Magazin dünyasında 'Ne dedin sen! Ne dedin sen! Çatt!' tokadı olarak tarihe geçen olayın perde arkasını o tokadın en yakın tanığı Arto anlattı.

Birkaç yıldır ortalıklarda görülmeyen şarkıcı Arto dün gece Saba Tümer'in programında adeta şov yaptı. Anlattıkları ile de "reyting" denilen şeyin insanları nasıl delirttiğini belgeledi.

REYTİNG REYTİNG DİYE BAĞIRIYORUM

Yıllar önce, Sevda Demirel'in Handa Ataizi'ne tokat attığı programda o da vardı. Saba Tümer'in 'O anda neler hissettin?' sorusuna 'Ajda Pekkan yanımda halt etmiş, öyle bir gerilmiştim' ki diye yanıt verdi ve sonra olayı anlattı:

"Tokattan sonra içeri girdik. Biri dayak yemiş ağlıyor, biri tokat atmış sinir krizi geçiriyor, Cem Davran, prodüktör 'aman Allahım' diyor. Bir tek benim gözlerim parlamış. 'Reyting reyting' diye bağırıyorum. Programı iptal etmeye kalktılar. 'Ben deli misiniz? Hayatınızın reytingi deyip devam edilmesini söyledim. Sonra devam ettiler."

Arto o olaydan sonra o kanal senin bu kanal benim gezdiğini de yine eğlenceli bir dille anlattı:

"Biri dayak atmış, biri dayak yemiş, evde oturuyorlar. Ben o kanal bu kanal geziyorum. Sanırsın ben dayak atmışım ya da yemişim. 80 tana ana habere 120 tane açık oturuma katıldım"

İŞTE O TOKADIN VİDEOSU VE ARTO'NUN YORUMLARI