Rasim Ozan'dan yeni mektup: Muhterem Hocam...

Bugünkü köşesinde yine Fethullah Gülen'e seslenen Rasim Ozan Kütahyalı 7 Şubat MİT krizi için cemaati uyardı...

GAZETECİLER.COM
Sabah gazetesi yazarları Rasim Ozan Kütahyalı ve Sevilay Yükselir bugünkü yazılarında Fethullah Gülen'e seslendileri. Sabah'ın iki yazarı da Gülen'e açık mektup başlıklı yazılarında AKP-cemaat savaşında gelinen noktayı yorumladılar.

"HAKAN FİDAN'I FERİŞTAHI GELESE KURTARAMAYACAK"

Geçtiğimiz hafta da köşesinde Gülen'e açık mektup yazan Radim Ozan yazılarına bir hafta ara vermişti. Bugün köşesine dönen Sabah yazarı yine Gülen'e yönelik bir açık mektup kaleme aldı. Hükümet ile cemaat çatışmasının temelinde 7 Şubat MİT krizinin yattığını tekrar eden Rasim Ozan, cemaatin artık o süreci savunmaktan vazgeçmesi gerektiğini yazdı. Cemaatin Hakan Fidan tutuklanmayacaktı sadece ifadesi alınacaktı diyerek kendinin savunmasının artık hiç de inandırıcı olmadığını kaydeden Rasim Ozan o günlerde cemaate bağlı önemli bir güvenlik bürokratından "Hakan Fidan'ı feriştahı bile gelse kurtaramayacak" sözlerini duyduğunu yazdı.

BİZ ERDOĞAN'I MEZARDAN ÇIKARDIK

Sabah yazarı cemaate yakın önemli bir bürokratlla 7 Şubat MİT krizi sürecinde yaptığı görüşmelerden çarpıcı detaylar paylaştığı yazısında cemaatin "Bizim irademiz olmasaydı da Erdoğan'ın kellesini alacaklardı. Biz Erdoğan'ı mezardan çıkardık" dediğini paylaştı.

İşte Rasim Ozan'ın o satırları:

Öte yandan şu an 2007-11 arası askeri vesayeti yok etme sürecinde aktif görev almış o arkadaşların ve belki de sizin sesinizi duyar gibiyim: "Bizim irademiz olmasaydı da Erdoğan'ın kellesini alacaklardı.
Biz Erdoğan'ı mezardan çıkardık" diyorsunuz.
Ben bu cümleyi bu süreçlerin içindeki önemli bir şahıstan bizzat da duydum.

SİZDEN RİCA EDİYORUM HOCAM...

Hükümetin de 7 Şubat'ın dayandığı gerçekleri çok iyi bildiğini vurgulayan Rasim Ozan Gülen'e seslendi ve "Sizden rica ediyorum Hocam lütfen artık Hizmet'ten arkadaşlar "7 Şubat rutin bir olaydı. Hakan Fidan sadece ifadeye çağrılmıştı. Başbakan'ı kandırdılar. Fidan'ın tutuklanacağı yalandır" gibi kara propagandaları yaymasınlar." dedi. Sabah yazarı mektubuna yarın devam edeceğini belirtti.

RASİM OZAN KÜTAHYALI'NIN TÜM YAZILARI



İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Melih Altınok: Affı kaldırın Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti Ali Karahasanoğlu: Erdoğan yerine Kılıçdaroğlu olsa, o konuşmayı yapabilir miydi? Salih Tuna: Ne yapmalı