Ramiz Dayı ve Ezel bu kez gırgır yaptılar!

NTV ekranlarında Tuncel ve Dostaları'nın konuğu Kenan İmirzalıoğlu'ydu. Ezel ve Ramiz Dayı bu kez farklı bir şekilde izleyenlerin karşısındaydı.

GAZETECİLER.COM
Yılın flaş dizisi Ezel tatilde ama NTV ekranlarında yaıynlanan 'Tuncel ve Dostları' dizinin fanatiklerine ilginç bir sürpriz yaptı. Tuncel Kurtiz'in hazırladığı programın konuğu Kenan İmirzalıoğlu'ydu. Ezel ve Ramiz Dayı bu kez farklı bir şekilde izleyenlerin karşısındaydı.

Tuncel ve Dostaları, tatilde olan Ezel dizisinin fanlarına ilginç bir sürpriz yaptı. Tuncel Kurtiz'in NTV ekranlarında dün akşamki konuğu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'ydu. Böylece dizinin iki yıldızı Ramiz Dayı ve Ezel bu kez NTV ekranlarında buluştu. Tuncel Kurtiz, güneş gözlükleri ve bandanasıyla yeni bir Ramiz Dayı imajı çizdiği programda Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte türkü söyledi, espriler yaptı. İzleyenlerin karşısında bu kez gırgır ve geyik muhabbeti yapan ikili birlikte bir komedi filmi yapmak için de söz kesti. Haliyle dizideki sert ve 'cool' sahneler bu kez yerini bambaşka bir ortama bıraktı. Kurtiz'in elini öpen İmirzalıoğlu'nun Kurtiz'e olan saygısı diziyi aratmadı.

İşte o anlar:



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları