Rahşan Gülşan'dan Talu'ya teşekkür

Habertürk yazarı Rahşan Gülşan, Baykal'ın istifasını yorumlarken Umur Talu'ya neden teşekkür etti?

"Pazartesi günü Deniz Baykal'ın partisi nin genel başkanlığından tatsız şekilde istifa etmesi iki gündür hepimizin bir numaralı gündemi" diyen Habertürk yazarı Rahşan Gülşan, Umur Talu'ya ilginç bir nedenle teşekkür etti. 

"Baykal'ın basın toplantısında yaptığı vakur konuşmayı nefes almadan izledim. Ama Baykal'ın ne eşinden özür dilememesi ne de yayınlanan görüntülerde kendisi kadar mağdur olan Nesrin Baytok'a sahip çıkmaması çok üzdü beni." diyen Gülşan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dün tüm gazetelerde Baykal üzerine yoğunlaşmıştı köşe yazarları. Hepsine heyecanla baktım ama tek bir satır yoktu bu hikâyenin görünen ve görünmeyen diğer kahramanlarıyla ilgili."

Gülşan, istifa konuşmasında  Nesrin Baytok ve Olcay Baykal'ın adını anmayan Deniz Baykal'ı eleştirdiği yazısının finalinde ise şöyle yazdı:

"Dün benim okuduğum gazetelerde onlarca erkek köşe yazarı içinde iki kadını hatırlayan tek isim ise sosyal adalet duygusunu hiçbir olayda yitirmediğini bildiğim Umur Talu oldu. Bunun biz kadınlar için önemini size kelimelerle tarif edemem. Teşekkürler Sayın Talu, teessüfler Sayın Baykal..."

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları