Radikal yazarı Gökçek'in restini nasıl gördü?

"Uğur Dündar, Melih Gökçek ile bizim tartıştığımız bir programı yönetiyordu. Melih Gökçek'in elindeki balonda benim resimlerim vardı ve bir iğneyle sırıtarak patlatıyordu

GAZETECİLER.COM - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya ile geç tanışan ama hızlı giriş yapan isimlerden. Önceki gün katıldığı sosyal medya programında Gökçek twitter maceralarını anlatırken kendisi hakkında, "onu tanımıyorum"  diyen Cüneyt Özdemir'e rest çekmiş, "beni programına çağırsın tanışırız"  demişti.

Özdemir bugün gazetedeki köşesinden twitter'da blokladığı Gökçek' yanıt verdi.
"Yeni Twitter canavarı: Melih Gökçek" başlıklı yazısında Özdemir, önce Twitter'da olan bitenin medyaya nasıl yansıdığını yazdı, ardından da Gökçek'in "teknolojinin altdilini kavrayamamak" ile suçladı.

İşte Özdemir'in Gökçek ile dalgasını geçtiği o yazısı:

"Sosyal paylaşım ağlarının aramızdaki en moda olanı Twitter. Ara sıra Twitter'da kopan kıyamet gazete sayfalarına da yansıyor. Twitter'da aramıza katılan son kahraman Melih Gökçek ve Melih Gökçek sevenler derneği üyeleri...

Nasıl bir karşılıklı sevgi alışverişleri var ancak yaşayan bilir. Ben bu sevgi fırtınasına 3 dakika 37 saniye dayanıp ardından Melih Bey'i block'ladım. Neyse ki block'lamışım, yoksa bildik siyaset jargonu ile Melih Gökçek bana ve Ahmet Hakan'a meydan okumaya başlamıştı bile.

En son kendisinden haber aldığımda 'Benim programa çıkacağını ve bana sorular soracağını' söylüyordu... Melih Gökçek'in teknolojiyi kullanmaktan anladığı sanırım sadece bir hesap açıp başına oturmak. Oysa her ortamın bir dili âdâbı üslubu var. Teknolojinin altdilini kavramayınca böyle açıkta kalınıyor. Yine de bununla muhatap olmak bile insanın kimyasını bozmaya yetiyor.

Ben birkaç dakikalık Melih Gökçek takibi sonrasında gece rüyamda Uğur Dündar'ı gördüm. Melih Gökçek ile bizim tartıştığımız bir programı yönetiyordu. Melih Gökçek'in elindeki balonda benim resimlerim vardı ve bir iğneyle sırıtarak patlatıyordu. O bıyık altından gülerken ben ter içinde korkuyla uyandım..."