Radikal muhabiri Halep gözlemleriyle şaşırttı

Halep'te iç savaşı takip eden Radikal muhabiri Serkan Ocak, muhaliflerin infazlarını yansıtan videolara yaptığı yorumla şaşırttı...

GAZETECİLER.COM
Radikal
muhabiri Serkan Ocak, Habertürk ekranında iç savaşın pençesindeki Halep'ten edindiği gözlemlerini anlattı. Ancak programa Ocak'ın ilginç izlenimleri ve muhaliflerin infazlarını yansıtan videolara getirdiği yorum damga vurdu.

İç savaşın kilitlendiği şehir olan Halep'te durumun ne olduğuna dair net bir yanıt veremeyen Ocak, şehirdeki benzin fiyatlarının pahalılığından yakındı. Halep'e girmenin çok zor olduğunu kaydeden muhabir Esad'ın son günlerdeki hava bombardımanlarıyla sivilleri şehri terketmeye zorladığını iddia etti. Ocak, şehirdeki çatışmaların yoğunlaştığı Selahaddin Mahallesi'nde kontrolün kimde olduğu yönündeki soruya belli bir yanıt vermezken "oraya 4 km. uzaktaydık, bombalamaları izleyebiliyorduk" dedi.

O VİDEOLARDA KİM ATIYOR KİM ATILIYOR BELLİ DEĞİL!

Radikal muhabiri sosyal medyada dolaşımda olan ve muhaliflerin infazlarını yansıtan videolara dönük ilginç yorumlar yaptı. Bir postane memurunun çatıdan aşşağı atıldığı videoyu daha önceden izlediğini kaydeden Ocak görüntüleri tevsip etmediğini söylese de "kim atıyor, kim atılıyor belli değil" dedi.

"o videolarda kim kimdir, kim atıyor, atılan kim belli değil. Kelle kesme videoları falan izledim. Günlerce rüyama girdi, kendime gelemedim. Orada da söyledileri bunları yapanlar şunlar diye... Tamamen bir bilinmezlik hakim. Şu da saçma neden bir savaş ortamında bir postane memuru orada dursun. Hiç bir devlet dairesi görmedim ki açık olsun. Tüm kamu personeli kaçmış durumda. Orada ancak iki güç var ve çatışabilirler..."