Paralel yapının yeni imamı bir gazeteci!

Akşam yazarından çok konuşulacak iddialar: Paralel yapının yeni imamı bir gazeteci!

Akşam gazetesi yazarı Murat Kelkitlioğlu, bugünkü köşesinde 'paralel yapının yeni imamının' bir gazeteci olduğunu iddia etti.

Kelkitlioğlu'nun iddiasına göre Pensilvanya'nın yönlendirdiği, liderliğini yaptığı paralel örgütün Deniz Kuvvetleri'ndeki yapılanmasının başında bir gazeteci var. Bu gazeteci halen aktif olarak medyada çalışıyor.

Bu kişi ilk önce emniyet imamı 'Kozanlı Ömer' olarak bilinen Osman Hilmi Özdil'in yardımcılığına getirildi. Özdil'in deşifre olmasından sonra 'emniyet imamlığı' görevi bu gazeteciye verildi.  Paralel polislerden gelen bilgiler bu gazeteci üzerinden yönlendiriliyor.

Kelkitlioğlu köşesinde o gazeteci hakkında şunları yazdı:

ŞİMDİ SIKI DURUN

"Kamuoyu bu süreçte paralel örgütün emniyet ve yargıdaki imamlarının kim olduğunu öğrendi.
Amaçladıkları hedefi gerçekleştirmek için başlattıkları derin operasyonu ilk günden itibaren hem çalıştıkları yerlerde, hem de sosyal medyada diri tutmaya çalışan bazı paralel gazetecilere önemli görevler verildi.

Şimdi sıkı durun!

Pensilvanya'nın yönlendirdiği, liderliğini yaptığı bu paralel örgütün Deniz Kuvvetleri'ndeki yapılanmasının başında bir gazeteci var. Bu gazeteci halen aktif olarak medyada çalışıyor. Bu kişi ilk önce emniyet imamı 'Kozanlı Ömer' olarak bilinen Osman Hilmi Özdil'in yardımcılığına getirildi.

DENİZ'DEN EMNİYET'E

Özdil'in deşifre olmasından sonra 'emniyet imamlığı' görevi bu gazeteciye verildi. Paralel polislerden gelen bilgiler bu gazeteci üzerinden yönlendiriliyor. Bu tür görevlere getirilen kişiler, resmiyette hiç bir karşılığı olmamasına rağmen Pensilvanya'dan ciddi maaşlar alıyor.

Yine duyar gibi oluyorum!
Bu gazeteci kim?
Kimliği bende saklı!