Pakistan'a gitmesi farz olan gazeteciler!

Sabah yazarı Sevilay Yükselir gündemdeki Pakistan'a yardım kampanyalarına katılması gereken gazetecilerin listesini çıkartmış...

GAZETECİLER.COM
Sabah yazarı Sevilay Yükselir gündemdeki Pakistan'a yardım kampanyalarına katılması gereken gazetecilerin listesini çıkartmış. Yükselir, Başbakan'a bu gazetecileri mutlaka yanında götürmesi gerektiğini Listenin başında ise Yiğit Bulut var. Ama liste hayli kalabalık: İsmail Küçükkaya. Eyüp Can. Fatih Altaylı. Tayfun Devecioğlu. Yusuf Ziya Cömert ve tabi ki Mustafa Karaalioğlu.

İşte Yükselir'in kaleminden "Pakistan'a gitmesi farz olan gazeteciler!"

Kesinlikle genç, dinamik ve dayanıklı olanlar. Mesela Yiğit Bulut! Yüzde yüz Başbakan'ın yanında yer almalı bir kamerayla. Akif Beki. Enis Berberoğlu. İsmail Küçükkaya. Eyüp Can. Fatih Altaylı. Tayfun Devecioğlu. Yusuf Ziya Cömert ve tabi ki Mustafa Karaalioğlu.
Bizden Emre Aköz ve Mahmut Övür'ün orada yaşanan dramı çok güzel anlatacağına inanıyorum. Onun için davet edilmeliler. Reha Muhtar son dönemin en duygusal içerikli yazılarını yazan adam. Gelmeli.
Muharrem Sarıkaya için çok değişik olur bu seyahat. Metahan Demir'e gerek yok! O sırasını savdı. Zavallı, 8 kadın yazarın arasında bir başına o kadar muhteşem bir iş çıkardı ki Pakistan'da anlatılır gibi değil!
Hani ola ki Berberoğlu, "Tecrübe etti. Benim yerime Metahan gelsin!" falan derse yememek lazım!
"Herkes bir kere bu tecrübeyi tatsın" demek lazım.
Az kalsın unutuyordum.

Yükselir'in unuttukları devamı için
İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları