Özkök'ten Dumanlı ve Karaaliğlu'na mesaj!

Ekrem Dumanlı ve Mustafa Karaalioğlu'na seslenen Ertuğrul Özkök "Her gazeteci, bir gün mutlaka darbeci olarak suçlanmayı tadacak..." dedi.

GAZETECİLER.COM

Önce bir tekzip yayımlayalım. Geçenlerde; Emre Uslu'nun bir televizyon ekranında adını vermeden Özkök'ü Paris cinayetleriyle ilişkilendirdiğine dair bir haber yapmıştık.
Emre Uslu daha sonra gönderdiği bir mesaj ve attığı tivitle; adını vermediği gazetecinin Ertuğrul Özkök olmadığını; iktidara yakın gazetelerden birinde yazan bir kadın gazeteci olduğunu bildirdi.
Haberimizi düzeltir Özkök'ten özür dileriz.

 Ben o iddiamda Ertuğrul Özkök'ü kastetmedim. MİT'e çalıştığı açıkça belli İKTİDAR GAZETESİNİN ünlü yazarını yazabilir misin?


AKP cemaat savaşında ortaya çıkan manzarayı yorumlayan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök günün en ilginç medya yazılarından birine imza attı.

DUMANLI VE KARAALİOĞLU'NA SESLENDİ

Kavganın taraflarının medyadaki temsilcilerine seslenen Özkök ironik ifadeler kullandığı yazısında "yargılanacaksınız" dedi. "Her gazeteci, bir gün mutlaka darbeci olarak suçlanmayı tadacak..." diyen Özkök kaybeden tarafın darbeden cezaevine gireceğini yazdı. Ekrem Dumanlı ve Mustafa Karaalioğlu'na seslenen Özkök "bu canavarı siz yarattınız" dedi.

SEVGİLİ EKREM DUMANLI YARGILANACAKSIN!

Sevgili Ekrem Dumanlı... Zaman gazetesinin genel yayın yönetmeni... Bak, açıkça söylüyorum. Darbenin medya ayağı sensin... Böyle giderse bir gün yargılanacaksın.

SEVGİLİ MUSTAFA KARAALİOĞLU...

Sevgili Mustafa Karaalioğlu... Star gazetesinin genel yayın yönetmeni. Darbenin öteki medya ayağı da sensin. Böyle giderse bir gün yargılanacaksın. Demedi demeyin, tecrübe konuşuyor.

Attığın manşet, yazdığın yazı bir gün sana iddianame olarak dönecek. Dost bildiğin kalemler, parmaklarını sana uzatıp, "Onu da alın, onu da alın" diye tam tam çalacak.

BU CANAVARI SİZ YARATTINIZ

Şimdi ortalıkta darbe salvoları uçuşuyor. Birbirinizin gazetelerinden, karşı tarafa atılmış 6 darbe iddiası var. En önemli tanık da İmralı sakini... O da "Darbe" diyor. Manşetler, artık 28 Şubat'ı masum çıkaracak kadar gaddarlaştı. İnsan kıyımı, itibar linçi had safhada... Hepinize tavsiyem. Valizleriniz hazır olsun. Bu savaştan kim galip çıkarsa, ötekini Silivri maltalarına göndermek için baltalarını bilemeye başladı. "Manşetlerle darbeye hizmet" iddianameleri, gazete köşelerine şimdiden sızdırılıyor. Bilin ki, yarattığınız bu canavar yüzünden... Her gazeteci, bir gün mutlaka darbeci olarak suçlanmayı tadacak..."

ERTUĞRUL ÖZKÖK TÜM YAZILARI
İmamoğlu'nun diploması tartışması! Kemal Alemdaroğlu detayı Selvi yazdı Mansur Yavaş'ın arkasında kimler var Fatih Portakal 'kulağıma geleni aynen söylüyorum' deyip açıkladı Melih Altınok: Affı kaldırın Ali Karahasanoğlu: Erdoğan yerine Kılıçdaroğlu olsa, o konuşmayı yapabilir miydi? Salih Tuna: Ne yapmalı Hilal Kaplan: Erdoğan, BM'de İsrail'i mahkum etti