Özkök sordu: 'Kim bu saygın gazeteci?'

Eyüp Can'ın "Süreci yakından izleyen saygın bir gazetecinin" PKK'nın çekilmesine şahitlik etsin önerisi Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün kafasını karıştırdı.

GAZETECİLER.COM Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın dün köşesinde  "Süreci yakından izleyen saygın bir gazetecinin" PKK'nın çekilmesine şahitlik etsin önerisi Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün kafasını karıştırdı.

"Merak" başlıklı yazısında Özkök şunları yazdı:

Merak ettim, kimmiş bu saygın gazeteci

Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın dünkü yazısında ilginç bir bilgi vardı. PKK'nın çekilmesinin göstermelik bir şey değil de gerçek olduğu konusunda kamuoyunu da ikna etmek için, "Süreci yakından izleyen saygın bir gazetecinin" canlı yayında buna şahitlik etmesi düşünülüyormuş.

Yine merak ettim:
Acaba kim bu saygın gazeteci?
Türkiye öyle bir hale geldi ki, her grubun, her cemaatin kendine ait "saygın" gazetecisi var. O yüzden herkesi tatmin edecek bir "akil gazeteci" kim olacak merak ediyorum.

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın