Özkök Mustafa Karaalioğlu'nun yeni adresini açıkladı

Star Medya Grup Başkanlığı görevine kanalın patronu Ethem Sancak tarafından bir gece yarısı operasyonu ile son verilen Mustafa Karaalioğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Star Medya Grup Başkanlığı görevine kanalın patronu Ethem Sancak tarafından  bir gece yarısı operasyonu ile  son verilen Mustafa Karaalioğlu, NTV ile anlaştı.

Hürriyet'in eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök Kasım Ayı sonunda köşesinde yaptığı gibi Erdoğan'ın yakın çevresindeki isimleri yorumladığı yazısında Karaalioğlu'nun kanaldaki yeni görevini açıkladı.

26 Kasım'daki yazısında, Karaalioğlu için, Görevden alınması sürpriz oldu. Tenzili rütbe mi olduğu yoksa terfi mi edeceği henüz belli değil... yazan Özkök, bugün ise Karaalioğlu'nun bazı kaynaklara göre NTV'de program yapacağını, bazı kaynaklara göre ise üst düzey yönetici koltuğuna oturacağını iddiasını okurları ile paylaştı.

İşte, Özkök'ün Karaalioğlu'nun yeni görevini duyurduğu yazısından çarpıcı bir bölüm:

Üç hafta öncesine kadar 'Rejimin Hasan Heykel'i olarak biliniyordu.

Hükümetin Sabah'tan sonraki en güçlü kalesi sayılan Star grubundan uzaklaştırılması bütün Kremlinologları hayrete düşürdü.

Ancak (Erdoğan'ın uçağı) A330'un güvenilir analizcilerine göre bu taktik bir geri çekilme. O da Beki gibi müthiş bir comeback'a hazırlanıyor.

Şimdilerde, NTV grubundaki yeni görevi tartışılıyor.

Yönetici katında kendisine oda hazırlandığı dedikoduları yükselirken Doğuş grubundaki 'güç periferisi' henüz belli değil.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.