Özdil köşesine nazar boncuğu taktı

Televizyon izleyicilerinin Polat Alemdar olarak bildiği Necati Şaşmaz'ın Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamaları kelimesi kelimesine köşesine taşıdı.

GAZETECİLER.COM - Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'in, eşinin sağlık sorunları nedeniyle bir kaç gün yazı yazmadığı sırada meydana gelen Gezi Parkı eylemleri okurlarının çok sert tepkisine yol açmıştı.

Özdil, sitem ile başlayan, hakaretler ve hatta küfürlere varan tepkileri köşesinde paylaşmış ve Gezi Parkı Olayları ile ilgili yazmaya başlamıştı.

Bugün de Özdil'in gündeminde Gezi Parkı Olayları vardı.  Televizyon izleyicilerinin Polat Alemdar olarak bildiği Necati Şaşmaz'ın Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamaları kelimesi kelimesine köşesine taşıdı.

İlginç olan, iki sütuna tam sayfa yayınlanan köşesinde kocaman bir de nazar boncuğu olmasıydı.

Özdil köşesinde  "Polat Alemdar, Başbakan’la buluştu, Gezi Parkı’nı konuştu, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı.

Belki kaçırmışınızdır diye, kayıttan kelime kelime aktarayım istedim. Buyrun..." dedi ve nazar boncuğu ile süslediği konuşmayı okuyucuları ile paylaştıktan sonra "Konu neydi hatırlamıyorum ama ben ikna oldum" diyerek bitirdi.


Özdil'in bu ilginç köşe yazısının tamamını Hürriyet gazetesinden okuyabilirsiniz.

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın