Oray, 'Evet'e tepki olarak ABD'ye mi yerleşti?

Akşam yazarı Oray Eğin radikal bir 'hayır'cı olarak moralinin çok bozulduğunu söyleyerek ABD'de soluğu aldı.

GAZETECİLER.COM
Referandumdan çıkan sonuç siyaset kadar medyada da kimi isimlerde bozgun havası yarattı. Akşam yazarı Oray Eğin radikal bir 'hayır'cı olarak moralinin çok bozulduğunu söyleyerek ABD'de soluğu aldı.

CNN Türk'te 5N 1K'ya bağlanan Eğin, referandum sonucu moralinin çok bozulduğunu ve kafasını dinlemek için ABD'ye geldiğini söyledi. Akşam yazarı, Özdemir'in geri dönüp dönmeyeceği konusundaki sorusuna ise net bir cevap vermekten kaçındı. Eğin, Hayır'cıların yenilgisi duygusunu ifade ederken Yüzde 42'lik kitlenin şikayetlerine işaret etti: 'Yüzde 42 gibi bir kesim de yetmedi, insan çok daha umutsuz ve karamsar oluyor. Bu yüzde 42'nin istekleri söyledikleri dikkate alınmıyor. Maçlarda bile tepkisini gösteriyor ama bir işe yaramıyor. Söyledikleri, gösterdiği tepkiler karşılığını bulmuyor.'

'Sadece gidiş bileti alarak geldim' diyen Eğin ne dönceği konusunda henüz karar vermediğini söylerken, AKP hükümetinin 'sahiller açımı' yapacak olmasından da çok memnun olduğunu vuruladı. Akşam yazarı 'Gerçekten ne yapacaklarsa yapsınlar gelsinler anlatsınlar artık. Yoksa gerçekten karamsarlık kaçınılmaz olacak' dedi.



İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları