Oray Eğin yine polemik peşinde

Oray Eğin yine polemik peşinde... Hedefinde Nazlı Ilıcak var. Ilıcak'ı 'dersini çalışmamakla' suçluyor. Bakalım Ilıcak ne yanıt verecek?

Akşam Gazetesi yazarı Oray Eğin yine polemik peşinde... Bu kez hedefinde Sabah yazarı Nazlı Ilıcak var... Nazlı Ilıcak'ın dün yayımlanan köşesinin bayat olduğunu söyleyen Oray Eğin, Nazlı Ilıcak'ı dersini çalışmamakla itham ediyor. Hatta daha da ileriye giderek Sabah Gazetesi'nin editörlerine de sataşıyor.

(...) Dikkatli bir gazete okuru olsaydı aynı hikayenin 17 Aralık 2007 tarihinde Sabah gazetesinde Ergun Babahan'ın köşesinde yayımlandığını fark ederdi! 'Kaçırdığımız güzellikler' yazısında anlattığı hikayeyi Babahan'a da bir arkadaşı yollamış.

Belli ki Nazlı Ilıcak kendi gazetesini, kendi eski Genel Yayın Yönetmeni'nin yazılarını takip etmiyor. Bu dersini çalışmadığı anlamına da geliyor. Gerçi Ilıcak zaten dersini çalışan bir yorumcu olsaydı özellikle siyasi konulardaki duruşu daha tutarlı, analizleri daha bilgiye dayalı olurdu.

Ayrıca İnternet'te dolaşan hikayeleri alıp aynen yayımlamak etik olarak tartışmalı bir durum. Ama anladığım bu ayrıntıyı fark eden editör de yok sanırım Sabah gazetesinde.