Olay kadın o gazetecilere dava açtı!

Dava açılmasını isteyen kişi birkaç ay öncesine kadar 15 dakikalık şöhretini yaşayan şaibeli sarışın muhabir:

GAZETECİLER.COM - Oda TV çalışanı İklim Kaleli Bayraktar ismi Oda TV baskını sonrasında taciz iddiaları ile gündeme gelmişti. CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisini taciz ettiğini söyleyen Bayraktar hakkında çok sayıda iddia ortaya atılmıştı.

Ankara'da çalışan gazeteciler Bayraktar'ı hiç tanımadıklarını söylerlerken, Bayraktar'ın komplo kurmak için Oda TV'ye sızdığı iddiası da konuşulanlar arasındaydı.

Akşam yazarı Oray Eğin, bugün köşesinde önceki gün kendisine tebliğ edilen mahkeme celbini yazdı.

30 GAZETECİYE DAVA!

Ankara'da savcıya hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Sadece bana değil, bizim gazeteden iki köşe yazarına daha. Sadece bizim gazete de değil aslında; basından 30 kadar isme.

Eğin, davayı açan İklim Kaleli'yi ise şöyle anlattı:

Dava açılmasını isteyen kişi birkaç ay öncesine kadar 15 dakikalık şöhretini yaşayan şaibeli sarışın muhabir: Hani Baykal'ın kendisini taciz ettiğini iddia etmişti, 'erotoman' illüzyonlara kapılmış, ortalığı birbirine katmıştı.

O zaman bu kadın hakkındaki kuşkularımı dile getirmiştim. İplerinin kimin elinde olduğunu sorgulamıştım. Şimdi bana ve başka gazetecilere dava açıyor...

NAGEHAN'A DA ÇAKMAYI İHMAL ETMEDİ

Eğin ardından kendi gazetesinde kendisini sık sık eleştiren ve Oda TV'yi yönetmekle suçlayan Nagehan Alçı'ya çakmayı da ihmal etmedi:

Bazı tetikçilere göre bu kadın odatv.com'la büyük bir komplo tezgahlıyordu...
Aynı tetikçiler benim odatv.com'u yönettiğim yalanını da yayıyor... Ortada bir mantık hatası yok mu bu durumda? Aynı komplonun parçasıysak, adını duyduğum ilk günden beri hiç hoşlanmadığım bu şaibeli muhabir nasıl bana dava açıyor?

İşin doğrusu bu kadının dahil olduğu her işin altında bir şaibe kokusu geliyor.
'Bedavaya eleman' diye çalıştırıldığı odatv.com'a verdiği zarar ortada...
Bakalım bu dava serisinin altından ne çıkacak.
Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor