Okan ve Yalçın abiye canlı yayın şoku!

Kral Çıplak'ta internet fenomeni olan Muhsin Bey'in eşi olduğunu iddia eden kadın izleyici Okan Bayülgen ve Yalçın Çakır'ı işletmeye kalktı...

GAZETECİLER.COM
Okan Bayülgen ve Yalçın Çakır, TV 8 ekranlarında gecenin en ilginç canlı bağlantısıyla neye uğradıklarını şaşırdılar. Canlı yayında programa telefonla bağlanan ve adının Deniz Akın olduğunu söyleyen kadın izleyici Bayülgen ve Çakır'ı işletmeye çalıştı.

İNTERNET FENOMENİ MUHSİN'İN EŞİYİM DEDİ

Yalçın Çakır'ın unutulmaz programlarından birine katılarak internet fenomeni olan Muhsin Bey'in eşi olduğunu iddia eden izleyici, Bayülgen'e 'bu videoları kaldırın internetten' dedi.

ÇELİŞKİLİ SÖZLERİ BAYÜLGEN'İ ŞÜPHELENDİRİNCE...

Muhsin Bey'in ekran başında ağlayan görüntüsünün internet sitelerinde paylaşılmasının ardından sokağa çıkamadığını, çocuklarını okula bile gönderemediğini iddia eden kadın izleyici, o videoların ortadan kaldırılması için yardım istedi. İlginç ifade biçimiyle dikkatleri üstünde toplayan seyirci çelişkili bazı sözler sarfedince foyası ortaya çıktı. Okan Bayülgen durumdan şüphelendi 'hanımefendi siz bizimle dalganızı geçiyor olmayasanız?' diye sordu. Bayülgen sorularına ikna edici yanıtlar vermeyen izleyiciyi yayından alırken durma gülmekten kendini alamadı.

İŞTE O ANLAR:

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor