'Oha, iğrenç, kepaze kadın!'

Ayşe Arman'a "bir yazı yazdım hayatım değişti" dedirten mastürabasyon yazısının yankıları sürüyor...

GAZETECİLER.COM - "Bir yazı yazdım, hayatım değişti! Binlerce mail okumak zorunda kaldım. Sakın zannetmeyin ki şikâyet ediyorum. Hayır, aksine bayılıyorum. Sadece hepsini bu sayfaya alamıyorum, yer yok çünkü."

Bu satırlar Hürriyet'in tabu deviren yazarı Ayşe Arman'a ait. Arman dün gazetesindeki köşesinde Mecmua adlı dergi için kaleme aldığı ve sonra da unuttuğu bir yazıyı okurlarıyla paylaşmıştı. İşin çarpıcı yanı yazı konusunun Arman'ın ilk mastürbasyon deneyimi üzerine olmasıydı.

Bugün ise gelen tepkileri köşesinde paylaştı. Bir bunu yazmadığın kalmıştı! başlıklı yazısında Arman, Bu sefer, destekleyenler çoğunluktaydı. Bu sonuç beni de şaşırttı. Tedirgin olmaya gerek yokmuş meğer... dedi ve şöyle o mesajları yazdı.

"OHA İĞRENÇ KEPAZE KADIN..."

"Şahanesin. Tamamen senin gibi düşünüyorum." yazan da var maillerinde "Oha yani. Bir mastürbasyonunu yazmadığın kalmıştı. İğrenç, kepaze kadın!" yazan da...

LÜTFEN DEVAM EDİN

"Bu toplumda, her şey ayıp, her şey günah! Özellikle de biz kadınlara. Sonra da cinsellikten zevk almamızı bekliyorlar, iyi de nasıl? Her şey yasaksa, konuşmak bile ayıpsa, seksin nesinden, nasıl zevk alacaksın? O yüzden bu tür yazılar önemli, lütfen devam edin." diyen okuru da var Arman'ın, "Mastürbasyonun cinsellik konularında mastır yapmak anlamına geldiğini çok geç fark ettik." diyen de...

Arman'ın yazısının tamamını okuyabilir, ona gelen mailleri kendiniz yorumlayabilirsiniz.

Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor