Nihat Doğan'dan o geceye dair şov

FOX ana haberde Nazlı Tolga'ya konuşan Nihat Doğan iddiaları red etti ve Muhafazakar medyanın literatürüyle konuşarak 'vesayetçi medyayı' suçladı!

GAZETECİLER.COM
Ankara'daki 'grup seks skandalı'nda adı geçen ünlü türkücü Nihat Doğan kanal kanal dolaşıp masumiyetini kanıtlamaya çalışıyor. FOX ana haberde Nazlı Tolga'nın sorularını yanıtlayan Nihat Doğan, kendisine dönük bir itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldüğünü iddia etti.

Nihat Doğan, aynı otelde kaldığı İzzet Yıldızhan'ın ricası üzerine odasına giderek bir hayranıyla fotoğraf çektirdiğini ve sonra kendi odasına çıkarak uyuduğunu söyledi. Yıldızhan'ın odada 4 kadınla olduğunu söyleyen Nihat Doğan herhangi bir darp yada dayak olayına tanık olmadığını da belirtti. Polisin de kendisine bu konuda soru yönelterek 'bilgisine danıştığını' söyleyen Doğan herhangi bir gözaltının sözkonusu olmadığını vurguladı. Doğan, ‘Beni gece 2 gibi İzzet Abi aradı. Bir arkadaşım senin hayranın şu an yanımda seninle tanışmak istiyor dedi. Ben de kalktım gittim. 4 kız vardı. Fotoğraf çektirdik bir kaçıyla.. Sonra ben odama gittim’ dedi.

VESAYETÇİ MEDYA BENİ ASLANLARIN ÖNÜNE ATTI!

Ünlü türkücü olayın 'Nihat Doğan seks skandalından gözaltına alındı' şeklinde medyaya yansımasından ise bir internet sitesini sorumlu tuttu. Ancak olayın bu siteyle sınırlı olmadığını söyleyen Doğan, büyük bir medya komplosuyla karşı karşıya olduğunu, kendisine dönük bir medya terörü uygulandığını söyledi. Nihat Doğan hızını alamadı ve hayli siyasi bir söylemle merkez medyayı hedef aldı. Muhafazakar medyanın literatürüyle konuşan Nihat Doğan 'vesayetçi medyayı' suçladı, yaşadıklarını Roma arenalarında insanların kurban edildişine benzetti.

"Medyanın bazı kesimlerinde ülkenin menfaatleri için söylediklerimden rahatsız olan ve vesayetçi anlayışın hakim olmasını isteyen zümre maalesef ki işi buraya taşımıştır. Tanık olan bir kişiyi katil yapmıştır."




Fatih Altaylı'dan Serhat Akın iddiası: Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor