Nagehan Alçı çaktı: Sen de mi Brütüs?

Nagehan Alçı'nın 'Balıkçı' bombası bugün de devam etti. Alçı, bu kez Taraf'a ve Yıldıray Oğur'a da çaktı: Sen de mi Brütüs?

GAZETECİLER.COM
Akşam yazarı Nagehan Alçı'nın 'Balıkçı' bombası bugün de sürdü. Alçı, Taraf'ın gündeme taşıdığı esrarengiz 'balıkçı'ya dair yeni bilgiler yazarken, Taraf yazarı Yıldıray Oğur'un iddialarına da sert tepki gösterdi.

Balıkçı'nın gerçek kimliğini deşifre eden Nagehan Alçı, aldığı tepkileri ve Taraf'ın gösterdiği refleksi yorumladı.

SEN DE Mİ BRÜTÜS?
Akşam yazarı, Taraf'ın aynı zamanda Haber Koordinatörü olan yazarı Yıldıray Oğur'un yazısını hatırlattıktan sonra adeta ihanete uğradığını söylemek ister gibi 'Sen de mi Brütüs?' diye sormuş.

"
Beni müthiş üzen ve rahatsız eden diğer bir unsur ise haberimi zayıflatmak için Oğur'un kullandığı argüman. Bu raporun bana 'sızdırıldığını' ima etti Oğur, pardon Taraf Gazetesinin Haber Koordinatörü! Hani aylardır ulusalcı-Ergenekoncu çevrelerin 'sızdırma haberler yapan gazete' diye karalamaya çalıştıkları ve biz demokrasi mücadelesi veren özgürlükçülerin, göğsümüzü siper ettiğimiz gazetenin haber koordinatörü!"

Alçı, olay yaratan yazısının perde arkasında bazı komplo teorileri aranmasına sert tepki gösterirken "Her gazetecinin böyle bir bilgi karşısında heyecanlanması gerekmez mi?" diyor.

"...belki de Oğur haklıdır ve İlhami Işık, 'barış görüşmelerini yapan adam'dır. Belki de Türk istihbaratı kasıtlı dezenformasyon yapmıştır. Hem Işık'a hem de Oğur'a köşem sonuna kadar açık... Her gazetecinin böyle bir bilgi karşısında heyecanlanması gerekmez mi? Böylesine mesleğimize yabancı, böylesine hesapçı, böylesine her şeyin altında komplo arar hale ne zaman geldik?"

Yazının tamamını okumak için