Müjde Ar'dan 'Şişme Bihter' önerisi!

Müjde Ar ve Önder Açıkbaş canlı yayında ilginç bir Aşk-ı Memnu geyiği yaptılar. Ar'dan dahiyane bir öneri bile geldi Bihter için...

GAZETECİLER.COM

Müjde Ar ve Önder Açıkbaş canlı yayında ilginç bir Aşk-ı Memnu geyiği yaptılar. NTV ekralarında 'Güzel Haberler' de yine medya alıntıları yapan ikili özellikle Müjde Ar'ın yaptığı yorumlarla izleyenleri glümsetmeye devam etti.

YAKINDA 'ŞİŞME BİHTER' DE YAPACAKALAR!

Medyada geçen hafta hayli rağbet gören bir Aşk-ı Memnu oyunu gündeme geldi 'Güzel Haberler'de. Dizinin karakterlerine dayalı bir bilgisayar oyunu düştü internete geçtiğimiz hafta. Oyunda Bihter ve Behlül öpüştürüyorsunuz ve Adnan Bey'e yakalanmamaya çalışıyorsunuz. Müjde Ar bakın bu oyunu nasıl yorumladı:

Müjde Ar: Korkuyorum bunlar yakında şişme Bihter'de yapacaklar. Yalnız hareket de ediyor bunlar.

Önder Açıkbaş: Söylemeye dilim varmıyor Müjdeciğim.

Müjde Ar: Evet canım güzel bir oyun. Ben de gireceğim bu oyuna.

İŞTE O ANLAR!

|

MÜJDE AR NASIL 'MÜJDE KARAKAŞAR' OLDU?

Gerçek adı 'Nursefa' olan bir kızın adının nüfusa 'Mustafa' olarak kaydedilmesi üzerine yaşanan komedi zincirini yorumlayan Ar kendi yaşadığı ilginç deneyimleri de paylaştı.

Müjde Ar: Benim de ismim bazı sorunlar doğuruyor. Adım Müjde Ar ya evlendikten sonra Müjde Ar Karakaş oldu. Adıma bilet rezerve ederken özellikle belrtiyorum ama bilerler geldiğinde üstünde ne yaıyor biliyor musunuz? Müjde Karakaşar! Bilete bakan bir de bana bakıyor.

[photos]

MÜJDE AR HÜKÜMETE DE ÇAKTI! 'BÖYLE AÇILIM MI OLUR?'

Önder Açıkbaş medyadan yaptığı alıntılara devam ederken sıra geldi küçük Berivan'ın yaşadığı trajikomik drama. Batman’da 9 ekimde bir grubun yaptığı eyleme katıldığı, bu eylem sırasında polise taş attığı ve bazı sloganlar söylediği için gözaltına alınan 15 yaşındaki Berivan, önceki gün Diyarbakır Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “taş ve slogan atmakla” suçlanan bu küçük kız tek celsede 13,5 yıl hapse mahkûm oldu

Müjde Ar: Ne açılımı şimdi bu? Böyle açılım mı olu? Bu çocuk şimdi nasıl sevecek devleti. Bunun gibi çok çocuk var. Bir yasa çıkartıp çözeceklerdi ama ne olduysa oldu vazgeçtiler. Zalimlik değil midir bu?