Milliyet'in yeni transferleri işbaşı yaptı!

Milliyet'in son transferleri işbaşı yaptılar. Mehmet Tezkan, Mehveş Evin ve Aslı Aydıntaşbaş ilk yazılarıyla okuyucularıyla buluştular.

GAZETCİLER.COM

Milliyet gazetesinin son transferleri bugün işbaşı yaptılar. Mehmet Tezkan, Mehveş Evin ve Aslı Aydıntaşbaş yeni gazetelerindeki ilk yazılarıyla okuyucularıyla buluştular. Gazetenin başına Vatan'dan Tayfun Devecioğlu'nun geçmesiyle başlayan operasyon yazar kadrosuna yapılan takviyelerle derinlik kazanmıştı. Akşam'ın iki kadın yazarı Evin ve Aydıntaşbaş ile Vatan'dan Tezkan'ın Milliyet'e neler katacağı ise merak konusu.

Mehmet Tezkan ilk yazısnda siyasi gündemin nabzını tutmuş bugün. Başbakan'ın erken seçim ile ilgili açıklmalarını değerlendirmiş. Aslı Aydıntaşbaş ise hükümetin malum belgeyi nasıl yorumladığını ele almış. İktidarın nabzını tutmuş ve resmi değil, kişisel yorumları da Mehveş Evin ise farklı bir kulvarda. Evin Milliyet'in yeni ve iddialı eki Cadde'de buluşmuş okuyucusuyla. Hemde dolu dolu bir 'Life style' yazısıyla. İstanbul'un en lüks ve pahalı mekanlarının sahiplerinin lüks otomobil tutkusunu konu almış. Tabii o kadar pahalı arabaların nasıl alındığını da yazmış. İki kişilik bir yemeğein yaklaşık 550 Lira'ya patladığı mekanlr bunlar!

Son bir not düşerek bitirelim. Milliyet'in yeni yazarlarından ikisi gazetenin internet sitesinde yoklar. Aslı Aydıntaşbaş'ın yazısı Milliyet'in internet sitesine konmuş. Ancak Tezkan ve Evin yok.  Milliyet tirajından kat be kat fazla okuyucuyla internet üzerinden buluştuğuna göre bu önemli bir ayrıntı. Gazete yönetimi yeni yazarlarının istedikleri etkiyi yaratmasın istiyorsa bu konuda daha duyarlı olmalı bizce.

Milliyet'in yeni kalemlerine yeni adreslerinde başarılar diliyoruz...

NOT: Milliyet'in internet sitesi gün içinde hatasını düzelterek yeni yazarlarını web sayfalarına da koydu.