Milliyet

Haber merkezi

GAZETECİLER.COM - Milliyet gazetesinin bugün sürmanşetinde çok konuşulacak, çok tartışılacak bir haber var. başlıklı habere, haber merkezi imzası taşıyor.

"Hükümlülere disiplinli davranmaları halinde 'ödül' olarak cezaevi bölgesinde eşleriyle görüşebilecekleri yer tahsisi yapılabileceğini düzenleyen kanunun yürürlüğe girmesinin ardından İmralı'da müstakil bir ev inşaatı yapımına başlandı" denilen haberde kulislerden gelen bilgilere dayanılarak şunlar kaydediliyor:

Abdullah Öcalan'la, terör suçundan hükümlü 5 kişinin bulunduğu İmralı Cezaevi alanında dikkati çekici bir inşaat çalışmasının başladığı ortaya çıktı. Kulislere yansıyan iddialara göre, İmralı'da, içerisinde banyo, tuvalet, mutfak bulunan, 1 oda ve salondan oluşan bir müstakil ev inşaatı yapımına başlandı. İnşaat faaliyetine yönelik bilgilerin, Adalet Bakanlığı'nın tüm cezaevi kampüslerinde cezaevi binasından bağımsız benzeri müstakil ev ya da eklenti yapılacağı yönündeki açıklamalarından sonra yansıması dikkati çekti.

Son günlerde Demirören grubunda yaşanan işten çıkartmalar ile konuşulan Milliyet gazetesi bu haberiyle günün en çarpıcı haberine imza attı.

Milliyet Haber Merkezi genelinde haberi hazırlayan muhabir ve editörleri günün muhabiri ilan ediyoruz.