MHP <font color='#FF0000'>'Püskevit'</font>den memnun mu?

Vatan yazarı Ruşen Çakır bugün köşesinde MHP'nin Çorlu mitinginden izlenimler yazdı ve MHP'nin medya ile ilişkisine değind.

GAZETECİLER.COM - "MHP geleneksel olarak Trakya'da çok güçlü değildir, bu nedenle Çorlu mitingi bu parti hakkında genel bir değerlendirme yapmak için çok da isabetli olmayabilir" diyen Ruşen Çakır, MHP'nin medya ile ilişkilerini de değerlendiridi:

"PÜSKEVİT" MEMNUNİYETİ

"Dün Çorlu'da Bahçeli'nin "püskevit" meselesinden hayli memnun olduğunu gördük" diyen Çakır, şunları yazdı: 

"Konuşmasının başında, haklı bir şekilde, büyük medyanın kapılarının partisine büyük ölçüde kapalı, AKP'ye ise sonuna kadar açık olduğundan yakınan MHP Lideri'nin, bu açığı, şu ya da bu şekilde sosyal medya üzerinden kapatıyor olmaktan memnun olması son derece doğal.

Buna karşılık, her ne kadar dün benim izlediğim bölümlerinde bu konuya değindiğini duymamış olsam da, kurmaylarının özel hayat kasetlerinden Bahçeli'nin aynı şekilde memnun olduğunu tabii ki düşünmüyorum.

Ne var ki şu ana kadar yaşananlara baktığımda, bu kaset yayınlarının MHP'ye çok ciddi zararlar verdiği kanısında değilim. Eğer bu kasetleri hazırlayıp servis edenler, bu yolla MHP'yi yüzde 10'un altına çekmeyi hesaplamışlarsa, heveslerinin kursaklarında kalacağını sanıyorum."

Ruşen Çakır'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.