Metrobüs reklamı Vatan'ı bir bozdu ki...

Olay olan reklam filminin baş rol oyuncusu Vatan Şaşmaz, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'e konuştu.

GAZETECİLER.COM - Saç baş yolduran metrobüs reklamının baş rol oyuncusu Vatan Şaşmaz, CNN Türk ekranlarında o reklamı can siparene savundu.

Cüneyt Özdemir, "Hollanda'da mı çektiniz bu reklamı" diye kafa bulurken, Vatan Şaşmaz'ı ters köşeye yatıran adımı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı attı. Başkan o reklamı yayından kaldırttı.


Sosyal medyada yoğun tepkilere neden olurken fena halde alay konusu da olan tanıtım filmini yorumlayan Vatan Şaşmaz olan biten karşısında şaşkınlığını
VATAN SAVUNDU BAŞKAN KALDIRDI

Vatan Şaşmaz'ın ekranda savunduğu o reklamla ilgili son dakika kararını twitterdan başkan yardımcısı duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Ahmet Faruk Yanardağ, Vatan Şaşmaz'ın oynadığı metrobüsle ilgili reklamın gerçekçi olmadığı gerekçesiyle Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından yayından kaldırıldığını Twitter hesabından açıkladı.


gizleyemedi. Tepkilerin yer yer sınırı aştığını kendisini üzdüğünü söyleyen Şaşmaz kendisinin de güldüğü çok sayıda yorum olduğunu da ekledi. Metrobüslerin gün içinde boş olduğunu savunan Şaşmaz "sadece iş çıkış saatlerinde çok kalabalık oluyor" dedi.

Bir oyuncu olarak işini yaptığını ve filmin böyle bir tartışmaya konu olmasını hiç düşünmediğini belirten Şaşmaz, "bana bunu oyna dediler siz de oynuyorsunuz, başka bir tasarufunuz olmuyor. Bunu yapanların düşünmesi lazım. Ama iyi niyetle çekilmiş bir film olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

SEN NİYE BU KADAR SAVUNUYORSUN Kİ...

Vatan Şaşmaz, bomboş metrobüs konseptine takılmamış da alay edilmesine çok bozulmuş. Cüneyt Özdemir de "Yaaa sen niye takıyorsun ki" diyerek eleştirisini dillendirdi.

Özdemir, "Talep olmaz da talep yaratmak için reklam yaparsınız. Ama millet içeri giremiyor ki..." diyerek reklamın manasızlığını sorguladı.

CÜNEYT DE DALGASINI GEÇTİ

Haftasonu kendisinin de metrobüs kullandığını iddia eden Vatan Şaşmaz ise öğle saatlerinde metrobüsün boş olduğu tezinde ısrar etti. Cüneyt Özdemir ise "metrobüs inanılmaz kalabalık, Vatan Şaşmaz biniyor ooo yayılıyor" diyerek ti'ye almaya devam etti. CNN Türk spikeri dalgaya aldığı Vatan ve reklamı "Hollanda'da mı çektiniz" diyerek kahkahalarla bitirdi.

İETT MÜDÜRÜ: FİLMLERİN SENARYOLARI GÖZDEN GEÇİRİLECEK

İETT Genel müdürü Hayri Baraçlı da programa telefonla katılırken reklam filmlerini gözden geçireceklerini söyledi. Baraçlı, Vatan Şaşmaz'ın da önerisiyle yeni daha farklı reklam filmleri çekilebileceğini vurgularken tek amaçlarının toplu taşıma kültürünü geliştirmek olduğunu belirtti.