Messi çılgınlığı 5N 1K'yı da sardı! (VİDEO)

Medyanın yükselen trendi olan Lionel Messi çılgınlığı 5N 1K'nın da gündeminde. Ünlü spor spikeri Ertem Şener'den canlı yayında Messi incileri.

GAZETECİLER.COM
Medyanın yükselen trendi olan Lionel Messi çılgınlığı 5N 1K'nın da gündeminde. Cüneyt Özdemir, ilginç tanımlamaları ve coşkulu anlatımıyla ünlü spor spikeri Ertem Şener'in ve spor yazarı Ebru Kılıçoğlu'nun katıldığı programda Messi çılgınlığı tartışıldı.

Madem heryerde Messi konuşuluyor. 5N 1K da gündemin gerisinde kalmadı ve izleyenlere keyifli bir Messi sohbeti sundu.

MESSİ CHE GUEVERA İLE AYNI ŞEHİRDE DOĞMUŞ!

Cüneyt Özdemir: Messi seni yoruyor mu?

Ertem Şener: Yıllardır bu işi yapıyorum. Barcelona'nın son iki maçındaki kadar yorulmadım. Kimler geldi geçti ki. Ronaldinholar, Rivaldolar... Messi, bu adam neyin nesi? demeye başladık artık.

Cüneyt Özdemir: Ebru sence bu Messi uzaylı mı dünyalı mı?

Ebru Kılıçoğlu: Valla nereli bilmiyorum. Ama futbola katkısı devam etsin istiyorum. Kilometrelerce topla koşabilen bir adam.

Ertem Şener: Che Guevera ile aynı yerde doğmuş, Rozerio'da. River Plate keşfediyor Messi'yi. Ama o dönem teşhis edilen çok ciddi bir hastalığı var. Hormonel bozukluk var. Boyu uzamayacak diyor doktorlar. En fazla 1.40 deniyor. River Plate de sade bir klüptür. Barcelona ise Messi'yi tüm masraflarını üstlenerek ailesiyle birlikte İspanya'ya götürüyor. İşte orada gördüpü tedavide boyu 1.69 oldu şimdi.

Ebru Kılıçoğlu: Messi çok mütevazi bir futbolcu. Ben başarılıyım çünkü takım arkadaşlarım beni seviyorlar ve pas veriyorlar. Ben de bu takımın bir parçasıyım ve arkadaşlarım beni destekliyorlar diyor.



Cüneyt Özdemir: Ertem Şener'in Messi için kullanmadığı bir tabir var mı?

Ertem Şener: Messi'nin ilk dönemlerinde Rejkard döneminde kalabılığın, korumaların arasında beni fark etti ve uzanıp defterimi imzaladı. Bu defter benim uğur defeterim oldu. Evime çerçeceletip asmayı düşünüyorum.

Cüneyt Özdemir: Peki Messi Türkiye'de oynar mı?

Ebru Kılıçoğlu: Bugünkü futbol mantalitemiz düşünülürse mümkün değil.

Ertem Şener: Gerçekçi olalım. Bu mümkün değil.

MESSİ REAL MADRİD'DE BAŞARILI OLUR MU?

Cüneyt Özdemir: Peki Messi Real Madrid'de oynar mı? Başarılı olabilir mi?

Ertem Şener: Xavi, Pike gibi oyuncuların Messi'ye katkısı çok büyük. Bu nedenle Real'de bu kadar başarılı olamazdı diye düşünüyorum.

Cüneyt Özdemir: Peki Messi futbol dışında nasıl?

Ebru Kılıçoğlu: Rumenige'nin Messi için söylediği bir şey var. 'Hiç kimse bu yaşında bu kadar iyi değildi'. Bence de öyle. Ne Pele, ne Maradona bu yaşta bu kadar iyi değildi. Messi her sene üzerine biraz daha koyarak gidiyor.

Ertem Şener: Hocası Guardiola diyor ki, 'Tek eksiği Playstation oynamak ve Pizza yemek.' Beckham ya da Cristiano Ronaldo gibi değil yaşam tarzı olarak. Çok daha mütevazi ve sade bir yapısı var.

Cüneyt Özdemir: Peki bundan sonra ne olur?

Ertem Şener: Valla gol olur? (Gülüşmeler) Bence her sene üstüne koyarak gider. Futboldan zevk almak için biraz da bu anın keyfini çıkartmak gerek.