Memati ile Zaza karşı karşıya geliyor

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta kıyametler kopacak... Yıldız öldürülecek mi? Kurşunu kim sıkacak. Memati şoke olacak!

GAZETECİLER.COM- Bu hafta reyting rekortmeni dizilerde neler olacak? Kurtlar Vadisi'nde kıyametler kopuyor... Memati şoke oluyor!

MEMATİ'Yİ ŞOKE EDEN OLAY

Kurtlar Vadisi pusuda bu hafta kıyametler kopuyor... Memati'nin oğlu kaçırılıyor... Memati ile Zaza karşı karşıya geliyor...

Yıldız'ın ise sonu geliyor... Onu ele geçiren Polat, sorgulamasını yapıyor... Dizinin fragmanında Yıldız'ın sırtından vurulduğu ana tanık oluyoruz... Kurşunu sıkan ise Bulut oluyor...

İstihbarat tarafından gözaltına alınan Abdulhey'i ise sıkıntılı bir süreç bekliyor. Abdulhey bu işten nasıl yakasını sıyıracak bu bölümde öğreneceğiz...

 

Kurtlar Vadisi Pusu 73.Bölüm Fragmanı


 


AŞK-I MEMNU'DA NELER OLACAK
BEHLÜL KÖŞEYE SIKIIYOR... NİHAL'İ SEVDİĞİNİ AÇIKLIYOR

[page_end]
AŞK-I MEMNU'DA BEHLÜL ÇIKMAZA GİRİYOR


Behlül; amcası, Nihal'in masum aşkı ve Bihter arasında büyük bir çıkmazda kalıyor. Behlül’ün Nihal’e karşı duygularından emin olmak isteyen Adnan Bey, sonunda onunla karşı karşıya gelir.

Firdevs Hanım’ın oyununa boyun eğmek zorunda kalan Behlül, amcasına Nihal’i sevdiğini söylemek zorunda kalır. Adnan Bey’in tek isteği kızının mutluluğudur.  Behlül’e Nihal'i üzmesi halinde kendisini hayatlarından tamamen çıkaracağını net bir biçimde söyler.



Firdevs Hanım her şeyin planladığı gibi ilerlemesinden çok memnundur. Şahit olduğu konuşmayı da büyük bir sevinçle önce Nihal'e, sonra da herkese müjdeler. Behlül, Firdevs Hanım'la ilk kez açık açık yüzleşir ve ona meydan okur. Planlarından ötürü zararlı çıkacak kişinin Firdevs olacağını belirtir.

Bihter ve Behlül için çok zorlu bir süreç başlamıştır. İki aşık kontrollerinden çıkan çok tehlikeli bir dönemece girmişlerdir. Bihter, son bir umutla, gelişmelere engel olmak için harekete geçer. Nihal'i vazgeçirmek için onunla konuşur ve bu konuşma Nihal'in üstünde beklediğinden daha büyük bir etki yaratır.



Behlül büyük bir çıkmazda, amcası, Nihal'in masum aşkı ve Bihter arasında kalmıştır. Behlül, tüm yanlış anlamaları düzeltmek için aradığı çıkış yolunun, kendisini Nihal'e gittikçe daha çok yakınlaştıracağından habersizdir.

HANIMIN ÇİFTLİĞİNDE GÜLLÜ'YÜ
ŞOKE EDEN OLAY
[page_end]

GÜLLÜ ŞOKE OLUYOR

Kemal’in çiftlikte şoför olarak işe başlaması Güllü’yü hem şaşırtıyor hem de öfkelendiriyor. Kemal, artık çiftliğin yeni şoförü olmuştur. Güllü bu sürpriz gelişme karşısında ne yapacağını bilemez. Öfkeyle birleşen aşkın boyutu gitgide artmaktadır.

Güllü, Kemal’in yaptığına karşılık işi inada bindirir ve her bulduğu fırsatta Kemal’i aşağılamaktan geri kalmaz. Gülizar ise aniden ortaya çıkan bu şoförün kim olduğunu hiç vakit kaybetmeden araştırmaya başlamıştır bile.



Güllü, Muzaffer ile evli olmasına rağmen hala ondan uzak durmakta ve Muzaffer’in kendisine yaklaşmaması için türlü türlü bahaneler bulmaktadır. Her şeyden habersiz olan Muzaffer ise kendi içinde tüm yaşadıklarını sorgulamaktadır. Halide ile Güllü arasındaki gerginlik her geçen dakika biraz daha artmaktadır. Güllü’nün çok gergin olduğu bir anda patlak veren bir olay, Halide için çok zor günlerin de başlangıcı olacaktır.