Melih Gökçek ile Uğur Dündar birbirine girdi!

Star Ana Haber Bülteni ilginç bir polemiğe sahne oldu. Uğur Dündar ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasındaki gerilim tırmanıyor.

GAZETECİLER.COM

Uğur Dündar, “giderayak”, STAR TV’nin marka değerini düşürdüğünün, böylece de patronu Aydın Doğan’a kötülük ettiğinin farkında değil mi?..
Yoksa bunu bilerek mi yapıyor?..
İktidar kanadından birilerinin Akın İpek’e; “acele et kardeşim. Ver şunların istediği parayı da bizi şu Uğur Dündar’dan kurtar!” demeleri için ortam mı yaratıyor?..
Öyle ya da böyle…
Her hal-û kârda, 50 yıllık bir Televizyoncuya hiç yakışmıyor…
A.B.O.

Star Ana Haber Bülteni ilginç bir polemiğe sahne oldu. Uğur Dündar ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasındaki gerilim tırmanıyor.

Medya hayli şenlikli bir polemikle tanışıyor. CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlattığı 'gecekondu açılımı' ilginç bir şekilde Melih Gökçek ve Uğur Dündar arasında bir polemiğe neden oldu. Melih Gökçek, CHP'nin gecekendu açılımını  'tiyatro oyunu' olarak tanımladı ve Kemal kılıçdaroğlu'ndan hemen cevap geldi. Ancak Gökçek bugün Kılıçdaroğlu'nu cevaplarken sözü Star TV ve Uğur Dündar'a getirdi. Dündar'ın STAR TV'nin yanlı bir yayın yaptığını iddia etti. Yetmedi 'bakalım Uğur Dündar ve Star TV CHP'nin gecekondu açılımında yaşadıklarını verecek mi? Göreceğiz....' dedi. Gökçek Star TV'nin 'gecekondu açılımı' habelerini de yanlı olarak verdiğini ve Dündar ile Kılıçdaroğlu'nun haberleri birlikte hazırladıklarını iddia etti.

Uğur Dündar ise hem Gökçek'in bu açıklamalarını hem de Kılıçdaroğlu'nun gecekondu ziyaretindeki zor anlarını ekrana getirdi. Yetmedi Gökçek ile ilgili ilginç bir anısını da anlattı.

İŞTE O ANLAR: