Mehmet Baransu Doğan yazarlarını bombaladı

Mehmet Baransu, Esra Elönü'nün "Gözaltı" programında Baykal'ı istiafaya çağıran bazı Doğan Medyası yazarları ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Mehmet Baransu, Hilal TV`de yayınlanan Esra Elönü`nün "Gözaltı" programında Deniz Baykal`ın seks videosu ve Taraf-Vakit polemiği konusunda sorulara cevap verirken Doğan Medyası yazarları ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Türkiye`nin gündemini değiştiren haberleriyle adından söz ettiren Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Hilal TV`de yayınlanan Esra Elönü`nün "Gözaltı" programında Deniz Baykal`ın seks videosu ve Taraf-Vakit polemiği konusunda sorulara cevap verdi.

Habervaktim.com internet sitesinin Baykal videosunu paylaşmasını eleştiren Baransu, bu videonun bu şekilde internet siteleri aracılığıyla servis edilmesine tepki gösterdi.

Vakit`in 312 general davasının haber yapılmamasının Taraf`ın bir hatası olduğunu itiraf eden Baransu, bu konuda Ahmet Altan`ın özür dilediğini söyledi.
Baransu ayrıca Doğan medya grubu`nda "Baykal gitsin" kampanyası başlatan iki yazarın daha önce CHP`den milletvekili aday adayı oldukları, ancak Baykal tarafından önlerinin kesildiğini, bu yüzden intikam alındığını iddia etti.

İndirim Sezonlarında Akıllı Alışveriş: En İyi Fırsatları Yakalamanın Yolları