Mehmet Altan kızların arasında kaldı

Mehmet Altan, Saba Tümer'e konuk oldu. Sonrası ilginçti. 'Ayyy Hoca ne şeker!' 'Hocam oyunculuk yapar mısın?'... İzlerken acı çektik.

GAZETECİLER.COM

CNN Türk ekranlarında Saba Tümer'in dün akşamki konukları arasında Mehmet Altan ve İpek Tuzcuoğlu vardı. Bildiğiniz gibi Altan ve Tuzcuoğlu CİNE 5 ekranlarının geleneksel programı Başka Yerde Yok'u sunuyorlar. İkili bu sefer Tümer'in konuğu olarak ekran karşısındaydı.

Aslında klasik bir Saba Tümer programıydı. Kahkahaları, dağınıklığı, yüzeyselliği ile yorgun argın beyinlerin o saatte rehabilite olabiliceği en iyi TV seçeneği yani. Ama bu sefer konuklar arasında Mehmet Altan'ın da oluşu program boyunca tuhaf bir kontrast oluşturdu. Tümer'in kahkahaları, Tuzcuoğlu'nun biraz da yapay kaçan 'salon kadını' tavırları arasında Hoca'yı izlerken acı çektik açıkçası!

[photos]

MEHMET ALTAN'I DİZİ OYUNCUSU DA YAPTILAR?

Programın akışında Tümer, İpek Tuzcuoğlu'na dizi projelerini sordu. Ve umduğundan uzun bir yanıtla karşılaşınca belkide konuyu değiştirmek için sözü Mehmet Altan'a sardı.

Saba Tümer: Size gelse bir teklif oynar mısınız? (Sorduğu sorunun ne kadar saçma olduğunun farkında olan Tümer cevap gelmeden gülmeye başlıyor bile!)

Mehmet Altan: Abartmayalım, abartmayalım...

Saba Tümer: Ayyy... Hoca çok şeker... 'Saçmalama' der gibi bakıyor...(Kahkahalar...)

İpek Tuzcuoğlu: Saba, senden sonra en güzel gülen kişiyi buldum, Mehmet Altan. Arada çıkartmaya (güldürmeye) çalışıcağım.

Şu kısa diyalog bile ne demek istediğimizi anlatıyor sanıyoruz. Mehmet Altan'ı hiç böyle görmedik, umarız bir daha da görmeyiz.

Mehmet Altan 'Başka Yerde Yok'un tanıtımı için benzer programalara çıkmaya devam eder mi bilmiyoruz, ama tavsiye etmiyoruz. Hatta buradan kendisini uyarıyoruz. Bu yolun devamında Hülya Avşar, Müjde Ar da var. Aman hocam dikkat!