Mehmet Ali Birand Hıncal Uluç'a özendi!

"Her köşe yazarının farklı tadı vardır. En renklilerinden biri de Hıncal Uluç'tur" diyen Birand Uluç'un hangi yazılarını beğeniyor?

Mehmet Ali Birand bugün sütununu Hıncal Uluç'a ve Uluç'un ihbar yazılarına ayırıyor. "Aynı manzaraları görüp Hıncal gibi köpürmüyor musunuz?" diye soran Birand artık aynı şeyi kendinin de yapacağını söylüyor...

- (...)  Her köşe yazarının farklı tadı vardır. En renklilerinden biri de Hıncal Uluç'tur. Benim Hıncal'ın köşesinde en sevdiğim bölümü yakaladığı araba sürücüleriyle ilgili yazdıklarıdır. Hemen hepimizin içinden geçenleri yansıtıyor: “...Bir Halk Otobüsü, önündeki otobüsü geçmek için, sağdaki benzinciye daldı.. Bulvardan çıkıp benzinciye daldı, otobüsü sağından geçti, tekrar yola girmek için, koca taşıtını öndeki araçların üzerine sürdü. Onları da darmadağın etti. Yetmedi, az ilerdeki kavşakta yanan kırmızıya da aldırmadan bastı gitti...” diyor.

Bizde aynı manzaraları görüp, Hıncal gibi köpürmüyor musunuz? Ben köpürüyorum ve karar verdim, bundan böyle bende bu köşe'de ihbar hattımı açacağım.