Medya Dünyasından Son Haberler

Doktorlar ve Yabancı gelin bitti. TRT 1'de başrollerini Atilla Saral, Azra Akın, Erdal Beşikçioğlu ve Zeynep Tokuş'un paylaştığı 'Ayrılık' başladı...

Yeni bir mizah dergisi ''Ekmek'' ... 31 Mart'ta Marmara Bölgesi'nde, 1 Nisan'dan itibaren de Türkiye genelinde satışa çıkarılan derginin kadrosunda Feyhan Güver, Kaan Güvercin, Erhan Güneş, Hasan Ülgüralp, Barbaros Altuğ, Egemen Merdan, Ozan Küçükusta, Serdarhan Güzeller, Yağız Sakallıoğlu, Mehmet Gökhan Damar, Can Sinan, Erdinç Ezgün, Altar, Doruk Ali İnce, Özge Ç. Denizci, Sema Bencem Cihan, Mary Jane, Yasin Üstün yer alıyor.

***

Kanal 1'de yeni bir program ''3 Yüz''... Ayşe Böhürler, Vivet Kanetti Uluç ve Özlem Gürses'in sunuculuğunu yaptığı Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmelerin tartışıldığı program, ilk olarak 30 Mart Pazartesi günü saat 10:30'da ekranlara geldi.

TRT 1'de ''Limit Yok'' ... Serhan Asker'in sunumuyla ekranlara gelen otomotiv programı Limit Yok'da F1'e dair konu ve konuklar yer alıyor. Program, ilk olarak 29 Mart Pazar günü ekranlara geldi. Limit Yok, bundan böyle her Pazar TRT izleyicisiyle buluşacak.

''Duygu ve Yaşam'' TV 8'de ... Sunuculuğunu Duygu Boğa'nın yaptığı programda sağlıktan sanata, astrolojiden yemeğe birçok konuda bilgi veriliyor. İlk kez 30 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen program, hafta içi her gün saat 17:30'da TV 8 ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

''Nayır Nolamaz'' FOX ekranlarında ... Sunuculuğunu Pelin Suade'nin yaptığı sinema içerikli konuların yer aldığı programda eski Türk filmleri farklı bir yorumla ekranlara geliyor. 31 Mart'ta ilk kez yayınlanan program bundan böyle Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri saat 18:15'te FOX ekranlarında olacak.

Star TV'de ''Giydir Bakalım''... Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, yarışmacıların birbirlerinin imajını değerlendirip, yenilediği yarışma programı ilk kez 30 Mart Pazartesi günü ekranlara geldi.

TRT 1'de yeni bir dizi ''Ayrılık'' ... Başrollerini Atilla Saral, Azra Akın, Erdal Beşikçioğlu ve Zeynep Tokuş'un paylaştığı, 31 Mart Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi bundan böyle her hafta aynı gün ve saatte TRT ekranlarında olacak.


***

Mehmet Güler, daha önce genel koordinatör olarak görev yaptığı Gazeteport'a geri döndü. Güler, Gazeteport'ta yazarlık yapacak.

***

Show TV'de yayınlanan Doktorlar adlı dizi 31 Mart Pazartesi akşamı final bölümüyle ekranlara geldi.

Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Yabancı Gelin adlı program 28 Mart Cumartesi akşamı son kez yayınlandı.

Kaynak: MTM