'Madem RTÜK işini yapmaya bu kadar hevesli...'

Tam kadınla adam birbirlerine yaklaşırlar, ortamı gıdaklayan tavuklar basıyor... İşin yoksa hiç öpüşmeden 3 çocuk yapma faslına geç.

GAZETECİLER.COM - RTÜK'ün, Halk Tv’ye kestiği 146 bin TL ceza, zamanlaması nedeniyle  kanalın Gezi Parkı olaylarında sergilediği tavır ile  ilişkilendirilmişti.

RTÜK'ün "tütün yasağına uymadılar ondan ceza kestik” açıklamasını köşesine taşıyan Nuran Yıldız, yazısında "Madem RTÜK, işini yapmaya, bu karabasan günlerde Halk Tv’ye cezayı yapıştıracak kadar hevesli, öyleyse onlara bir iş vereyim" dedi ve izlediği filmde gördüğü sahneleri anlattı.

Okuyucularına Bu satırdan sonrasını 18 yaşından küçükler okumasa iyi olur uyarısı da yapan Yıldız, bakın neler yazdı: 

ADAM TAM KADINA YAKLAŞIYOR ORTAMI TAVUKLAR BASIYOR

"Televizyonlarda öpüşmek yasak, malum. Tam kadınla adam birbirlerine yaklaşırlar, ortamı gıdaklayan tavuklar basıyor. Meğer öpüşme kesilmiş, çiftlikte tavuk kovalama sahnesine geçilmiş! Zihin görüntülerle konuları birbirine bağlama derdinden alt üst. İşin yoksa hiç öpüşmeden 3 çocuk yapma faslına geç. Demek ki yapılıyor.

ELLERİNDEN DUMAN ÇIKANLAR UZAYLI DEĞİL

Televizyonlarda sigaranın kendisi yok ama dumanı püfür püfür. Yeğenlerime ellerinden duman çıkan adamların uzaylı olmadıklarını anlatmak için parende atıyorum.

Kadehleri buzladılar, oyuncuların yüzleri yok oldu. Başroldeki kim belli değil.

MADEM RTÜK HEVESLİ...

Madem RTÜK, işini yapmaya, bu karabasan günlerde Halk Tv’ye cezayı yapıştıracak kadar hevesli, öyleyse onlara bir iş vereyim.

ATV’de. İki hafta önceki pazar akşamı. Prime time kuşağı. En çok izlenen saat. Film var: Adaletin Peşinde.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER BUNDAN SONRASINI OKUMASIN

Adamın biri, kendi adaletini sağlamak için intikam alıyor. Bu satırdan sonrasını 18 yaşından küçükler okumasa iyi olur.

Adam kurbanını önce zehirli silahla felç ediyor. Kıpırdamasına engel olarak işkence süresince tüm acıları çeksin diye.

Kurbanını karanlık bir mahzende masaya bağlıyor. İşkence sırasında ölmesin diye adrenalin zerk ediyor! Daha fazla acı hissetsin diye koluna tuzlu serum bağlıyor.

Kurbanı kendisine yapılanları görsün diye bisturiyle göz kapaklarını kesiyor. Tepesine de kendisine yapılan işkenceyi izlemesi için ekran koyuyor.

Bir yandan bunları yaparken bir yandan yaptıklarını anlatıyor işkenceci.

İzlemekte zorlanıyorum. Yazmaya karar verdiğim için zaplayıp başka kanala gitsem de geri dönüyorum.

Dayanılası değil. Adamı kesiyor, biçiyor.

RTÜK'ÜN KENDİSİ RUH HALİMİZE ZARARLI DEĞİL Mİ...

Her geçen gün açık hava tımarhanesine daha fazla benzeyen yeryüzünde, manyaklığa meyilli onca insan televizyon izlerken, bu sahneleri sağlığa, ahlaka ve insanlığa aykırı bulmayan RTÜK’ün, kendisi ruh halimize zararlı değil mi? Siz söyleyin.


 

Nuran Yıldız'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Abdulkadir Selvi: İmamoğlu’nun diploması iptal edilir mi Hadi Özışk canlı yayında bombayı patlattı: İmamoğlu dosyası raftan hiç inmedi Ahmet Hakan: Erdoğan’ın hak ettiği bir övgü Ali Karahasanoğlu: Hastayım hakim bey, duruşmayı erteleyin CHP'de Özgür Özel'den üçlü görüşme çıkışı! Hadi Özışık'tan dikkat çeken açıklamalar Salih Tuna: Bu silaha yenildin mi kazanamazsın