Liberaller 'Araf'ta mı bekliyor?

Muhafazakârlar, her televizyon programında, her gazete yazısında aynı çağrıyı yapıyor.. Ya tam destek ver, ya terk et.. Niye mi zorluyorlar?

GAZETECİLER.COM -  Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, bugün köşesinde AK Parti ile Liberaller arasındaki ittifakın nasıl ve neden çatırdadığını kaleme aldıç.

"Tarife gerek yok.. Kimlerden söz ettiğimi artık biliyorsunuz.. Muhafazakârlar her gün 'siyasetin reel şartları bugün farklı, AK Parti'nin liberallere ihtiyacı yok' diye davul çalıyorlar ya.. Onlar kimi kastediyorsa ben de onları kastediyorum.." diyerek isim vermeyen ama ima eden Tezkan'a göre "Son takışmadan sonra AKP'yle de, o kesimin eli kalem tutanlarıyla da aralarına kara kedi girdi.."

"Kavga çıkınca muhafazakârlar, liberalleri dışarı doğru itelemeye başladı..

Bunu gören liberaller 'kelle hesabınızdan beni düşün' diyerek sekiz yıldır oturduğu koltuğu boşalttı.. Hâlâ boşaltmayan var!. Bu sebeple muhafazakârlar, her televizyon programında, her gazete yazısında aynı çağrıyı yapıyor..
Ya tam destek ver, ya terk et.. Niye mi zorluyorlar? Çünkü liberallerin boşalttığı koltuğa milliyetçileri oturtmak istiyorlar..

Bu işi bir an önce bitirmeye çalışıyorlar.."

Tezkan'a göre  Liberallerin "AKP ile araları hoş değil, sosyal demokratlarla hiç iyi değil.. Milliyetçilerle feci.. Ne iktidarlalar ne de muhalefetle.. Lafın kısası.. Liberaller arafta.."

Mehmet Tezkan'ın yazısının okuyabilirsiniz.