Kütahyalı ve Alçı, Petek Dinçöz'e konuk oldu

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı Petek Dinçöz'ün sunduğu kadın programına konuk oldu.

Geçtiğimiz aylarda evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı bir kadın programına konuk oldu. Çift evlilik ve çocuk gibi özel konuların yanı sıra Baykal'a yönelik "taciz" iddiası hakkında da konuştu.

TNT'de ekrana gelen Petek Dinçöz'ün iki medyatik konuğu var şu an; Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı.. Konu ise "çocuk evliliği kurtarır mı"...

Dinçöz'ün çocuk istiyor musunuz sorusuna Alçı "Daha çok yeni, henüz çok erken" diye yanıt verirken, "Çocuk evliliği güçlendirir mi?" sorusuna ise "Evlilik güçlüyse ondan psikolojisi sağlam çocuk çıkar. Değilse hiçbir şey onu kurtaramaz" şeklinde yanıt verdi.

Kütahyalı ise evlilik konusunun ciddi düşünülmesi gereken bir konu olduğunu ve yemek yapmaya karar verir gibi karar verilemeyeceğini söyledi.

Alçı'ya gelen bir diğer soru ise kocası isterse örtünüp örtünmeyeceğiyle ilgiliydi. "Örtünmem" diyen Alçı, ikisinin de bir inanç sistemi olduğunu ve ne kendisinin örtünmeyi düşündüğünü ne de kocasının böyle bir isteği olabileceğini söyledi.

Programın başından itibaren alt yazı olarak ise "Kütahyalı birazdan Deniz Baykal'la ilgili taciz iddiaları üzerine yaptığı görüşmeyi açıklayacak..." denildi.

"Taciz yok, Deniz Baykal'a komplo var"

Programın ilerleyen dakikalarında konu göndeme gelince Kütahyalı şu açıklamayı yaptı:

Deniz Baykal'ın seveni vardır, sevmeyeni vardır... Bu olay siyasi olarak bir insanı bitirmeye yönelik bir iftiradır. Defelarca Deniz Baykal'ı arıyor ve bunu kaydediyor ki Baykal'la samimi olduğunu ispat etmek istiyor. ... Taciz yok Deniz Baykal'a komplo var. Bu komplonun sorumluları da -Odatv'ciler- içerde. ... Bu sanki olmuş gibi manşete çıkaranlar da bu komplonun bir parçası. ... Bu tür komplolarla medyada adam kalmaz. O yüzden bu siyasi bir olay değil, insani bir olay. Bu yüzden herkes Deniz Baykal'ın yanında yer almalı.

Programın son sorusu Nagehan Alçı'ya geldi. Dinçöz, Can Tanrıyar'la ilişkisinde yaşadığı bir sorundan yola çıkarak "Yazılarını eşi yazdırıyor" gibi sözlerle karşı karşıya kalıp kalmadığını sordu. Soruyu "Kalıyorum" diye yanıtlayan Alçı şöyle devam etti: "Bu çok başıma geldi. Son dönemde nedense -zaten gazetede yazıyordum- Rasim'in karısı diye vurmak isteyenler, etiketlemek isteyenler oluyor. Biz buna prim vermiyoruz. Zaten herkesin gözünün önünde iş yapıyoruz. Su kaldırmıyor."