Kurtlar Vadisi'nin 'kadın' laneti!

Şebnem Özcan Kurtlar Vadisi'nde rol alan kadın oyuncuların diziden sonraki akıbetlerini inceleyerek çarpıcı sonuçlara ulaşmış.

GAZETECİLER.COM

Kurtlar Vadisi, kadın oyuncuların dünyasını mı karartıyor? Dizide rol alıp da sonradan ayrılan bir çok kadın oyuncu adeta lanetlendi. Bir çoğu işsiz kaldı... Bazılarının ise yaptıkları diziler iş yapmayıp yayından kaldırıldı...

Bu ilginç bilgileri derleyen Bugün gazetesi yazarı Şebnem Özcan... 

"Didem Taslan, Nefise Karatay, Seray Sever, Yasemin Öztürk, Begüm Kütük, Sema Öztürk, İpek Tenolcay, Esra Harmanda, Hande Kazanova, Müge Ulusoy ve Tatyana bir zamanlar 'Kurtlar Vadisi'nin sivri dişli, yırtıcı dişi kurtlarıydı.

Kurtlar Vadisi'yle gelen şöhret hiçbirine yaramadı. Aradan geçen yıllar içinde oynadıkları diziler tutmadı, zirvede kalamadılar. Şimdi çoğu işsiz, parasızlıktan inim inim inliyor.

İşte talihsiz dişi kurtlar;

Didem Taslan
Memati'nin sevgilisi Gamze'yi canlandıran Didem Taslan, diziden kazandığı 40 milyardan olmamak için, üç yaz üst üste bikini giymedi, hatta gazeteciler fotoğrafını çekmesin diye, denize, ayaklarını bile sokmadı. Yine de ölümden kaçamadı. Diziden sonra yok oldu gitti.

[page_end]
Nefise Karatay

Necati Şaşmaz'ın sevgili kontenjanından diziye dahil olan Nefise Karatay uzun bir süre Vadi'de dişi kurtluk yaptı. Miladı dolunca o da Raci Bey'in "Katli vaciptir!" fermanıyla katledildi.

Vadi'den sonra 'M.A.T' adlı bir dizide oynadı fakat o da yayından kaldırıldı. Nefise oyunculukta tutunamadı, uzun bir bekleme sürecinden sonra, sevgilisinin kanalında sanat programı sunmaya başladı.



[page_end]

Yasemin Öztürk

Yasemin Öztürk de torpille Vadi'deydi! Dizinin rüzgârıyla daha sonra 'Ezo Gelin', 'Havva Durumu', 'Yemin' ve 'Binbir Gece' adlı dizilerde oynadı ama hayal ettiği çıkışı bir türlü yakalayamadı. Şimdi ne mi yapıyor; diziden ayrıldıktan sonra bir daha gören olmadı. İşsizler takımında...


[page_end]

Sema Öztürk

Vadi'de Jülide Toros olarak karşımıza çıktı. Bir süre sonra o da ecelle tanıştı. Kurtlar Vadisi'nden sonra 'Gurbet Kuşları' adlı bir dizide oynadı, beğenilmedi.



[page_end]
Seray Sever

Seray, Kurtlar'ın lanetini iliğine kadar hissetti. Süleyman'ın bacısı 'Derya Çakır'ı canlandırmıştı. Derya da bir kumarhane baskınında öldü.

Sever, dizinin ardından 'ABD'nin Yolları Taştan', 'Erkeksen Seyret', 'Sıkı Dostlar' ve 'Yalancı Romantik' adlı dizilerde oynadı, performansları fark edilmedi bile. Piyasadan şu anda çok uzakta, oyunculuğu bıraktı. Halkla ilişkiler yapıyor.


[page_end]
İpek Tenolcay

İpek Tenolcay da Süleyman Çakır'ın eşi Laz Ziya'nın kızı 'Nesrin Çakır' kimliğiyle epey sükse yapmıştı. Hatta gerçek hayatta Nesrin karakterinin Dündar Kılıç'ın kızı Alaaddin Çakıcı'nın eşi Uğur Çakıcı'yı anlattığı iddia edilmişti.
 
Kimi oynarsa oynasın İpek'in canlandırdığı Nesrin de toprağa verildi. Tenolcay bu dizinin ardından altı yeni televizyon dizisinde oynadı, hiçbiri izlenmedi ve bitti. İpek Tenolcay da şimdilerde iş arıyor. "